Loni Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 ćwiczę nową technikę ;a; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 ćwiczę nową technikę ;a; I ci zajebiaszczo wychodzi ;o; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Niedokończony ref nowej postaci, niestety tablet na złość przestał działać i nie wiem, kiedy będę mogła dokończyć :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Śliczne ten Foxy i Spitfire są powalający :3 *obserwuje temat* teraz nic mnie nie ominie --.-- będę tu co kilka sekund sprawdzać nowości jaki śliczny ten piesek ucz mnie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Śliczne ten Foxy i Spitfire są powalający :3 *obserwuje temat* teraz nic mnie nie ominie --.-- będę tu co kilka sekund sprawdzać nowości jaki śliczny ten piesek ucz mnie D: Dziękuję, będę próbowała różnymi stylami i technikami c: Od każdego mojego projektu jest inny styl, np. w Traintracks będzie taki, jak widzisz - gładkie linie i przytłumione kolory. Mam jeszcze kilka projektów w głowie, które w przyszłości chciałabym realizować ;p Hhyhy, raczej nie sądzę, żebym tak szybko dodawała nowe rysunki xd i tak będzie ci się w skrzynce pojawiało, to niczego nie pominiesz ^^ Dzięki po raz kolejny ;a; jeśli masz dA to możesz śledzić join.me, czasami udostępniam linka i inni mogą "oglądać" na żywo jak rysuję (coś jak livestream) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 wiem... oglądałam kiedy tworzyłaś logo grupy Candydog :3 w sumie sama 3 zrobiłam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 wiem... oglądałam kiedy tworzyłaś logo grupy Candydog :3 w sumie sama 3 zrobiłam xd Oh, właśnie xd Już trzy? Jakim cudem je ominęłam? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Oh, właśnie xd Już trzy? Jakim cudem je ominęłam? xd bo zrobiłam jeszcze Carmelite i Mad x3 http://lirapie.deviantart.com/art/Sister-Candoge-492963286 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts