Sowenia Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 (edytowany) Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Obsypuję ten wątek gratem strzał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 *aż jej wstyd się tłumaczyć - poprawiła* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Zajebisty avatar Przez nią polubiłam nawet tego kuca! A to dopiero, przekonać mnie do postaci! No i użytkownik jest słodki, piękny, seksi... ale nieważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 (edytowany) Heh, bardzo ci dziękuję~ Tyle, że no..niestety, ale to wygląda trochę jak spam, albo jakbym cię specjalnie nasłała żebyś mi polepszyła reputację. Wybacz. Ja wiem, że mnie kochasz, ale powinnaś jakieś argumenty przedstawić dlaczego jestem taka dobra w tym co robię. Edit: Po namyśle..ocena to ocena Edytowano Październik 27, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Narazie uruchamiasz tematy i to jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 No więc zacznijmy od tego, że Pani Avatar jak każda osoba, która dostanie kolor po raz pierwszy stara się zrobić dobre wrażenie, to naturalne i jak najbardziej nic do tego nie mam ;v Minusy, no cóż, póki co nie dostrzegam, aktywnie, całkiem logicznie i jakoś dział sobie dycha. No i oczywiście Pani prowadząca dział jest puchata, ma fajne uszyska i jest sówką, co może być lepszego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Taka drobna uwaga: dział tak z lekka przymiera. Prosiłbym o rozwiązanie tego( osobiście uważam, że potrzebny jest regent). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Świetnie wykonujesz swoją prace. Najbardziej podoba mi się rodzaj humoru w odpowiedziach na pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts