Bezik Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Ehh, poszedł bym do kina, ale jak patrze teraz na repertuar heliosa, to nic ciekawego nie widzę... Chciałbym pójść na facetów w czerni III, ale te dziady z heliosa już go nie puszczają, no więc zna ktoś jakieś kino we wrocławiu w którym puszczają jeszcze Facetów w czerni 3? A jak nie, to pytanie: Patrząc na obecny repertuar heliosa, co byście mi polecili? Zaciekawiło mnie z tytułu tylko to, ale boje się, że ten właśnie odgrzany kotlet słabo wypadł.. Był ktoś na tym? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=V6-1ACySBzg&feature=player_embedded Link do komentarza
Bezik Napisano Lipiec 11, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2012 Nie lubię horrorów, więc odpada :( Ale w sumie, to znalazłem stronkę stopklatka, no i wg niej jeszcze w multikinie puszczają MiB3, więc temat jakby przedawniony. Link do komentarza
Chief Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 To z najnowszych została ci jeszcze Epoka Lodowcowa Ja czekam na Prometeusza. Premiera za tydzień. http://www.youtube.com/watch?v=57aHYyygsTk&hd=1 Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Epoka Lodowcowa zajefajna Zakończenie z wiewiórem mega epickie! I dat babcia Sida: "Jeszcze zatańczę na waszych grobach!" Jak dla mnie teraz nic fajnego nie ma. Ewentualnie Merida Waleczna mogłaby być fajna, ale specjalnie się nie wybieram. Za 401 dni film Miasto Kości, a za 493 dni (tak, jestem fanatyczką i liczę dni) Igrzyska Śmierci: W Pierścieniu Ognia. Link do komentarza
Nikt Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 W sierpniu ma jeszcze wyjść Madagascar Link do komentarza
zergilion Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ja czekam na Prometeusza (tylko dlaczego u nas tak późno?) i Hobbita (dopiero w grudniu). Swoją drogą nie rozumiem, dlaczego go rozłożyli na dwie części. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Nie lubię chodzić do kina, jak już idę to tylko na coś naprawdę wysokiej jakości. Chwilowo czekam na ekranizację Gry Endera, ma wyjść 1 Listopada 2013 r. Link do komentarza
Vector_Prime Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ja czekam na nowego Batmana (27 lipca premiera). Zapowiada się epickie zakończenie trylogii:D. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Nie lubię chodzić do kina, jak już idę to tylko na coś naprawdę wysokiej jakości. Chwilowo czekam na ekranizację Gry Endera, ma wyjść 1 Listopada 2013 r. Ja też muszę czekać z moimi filmami do końca 2013 Ale moje życie będzie spełnione jak ogłoszą, kto będzie grał Valentine'a Ale ponoć mają problemy z wyborem aktora Link do komentarza
Nikt Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ja czekam na Prometeusza (tylko dlaczego u nas tak późno?) i Hobbita (dopiero w grudniu). Swoją drogą nie rozumiem, dlaczego go rozłożyli na dwie części. Ponieważ nie zmieścili wszystkiego co było w książce w jednym dwugodzinnym filmie, podobno nawet mają być 3 części, ale to nie potwierdzone Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ponieważ nie zmieścili wszystkiego co było w książce w jednym dwugodzinnym filmie, podobno nawet mają być 3 części, ale to nie potwierdzone Dobrze zrobili. Igrzyska Śmierci trwały z 2,5h, mimo tego, że wycięli mnóstwo wątków. Ponoć Kosogłos ma być rozłożony na 2 części. Link do komentarza
Vector_Prime Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 W przypadku ekranizacji książek zawsze wycinają masę rzeczy. Z Gry o Tron zrobili wieloodcinkowy serial, a mimo to i tak pominięto wiele wątków. Dlatego chyba najlepiej najpierw przeczytać książkę, a potem pójść do kina. Swoją drogą film Igrzyska Śmierci był całkiem spoko, choć słyszałem, że książka lepsza. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 W przypadku ekranizacji książek zawsze wycinają masę rzeczy. Z Gry o Tron zrobili wieloodcinkowy serial, a mimo to i tak pominięto wiele wątków. Dlatego chyba najlepiej najpierw przeczytać książkę, a potem pójść do kina. Swoją drogą film Igrzyska Śmierci był całkiem spoko, choć słyszałem, że książka lepsza. Książka może i lepsza, ja tam nie narzekałam i na film. Dali Senece Crane fajną brodę, scena parady była super, ale ludzie narzekają na to może dlatego, że czas zdaje się upływać tak szybko A film jest trochę cichy, bo i w książce główna bohaterka niewiele mówi. Wkurzają się też, że wycięli postać dziewczyny, która dała Katniss broszkę (w filmie dostaje ją od zupełnie innej kobiety). Link do komentarza
Vector_Prime Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Kontynuacja - W pierścieniu ognia (Catching fire) ma wejść do kin chyba w listopadzie 2013 roku. Obsada raczej pozostanie bez zmian, więc zanosi się na kolejny dobry film:). Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Kontynuacja - W pierścieniu ognia (Catching fire) ma wejść do kin chyba w listopadzie 2013 roku. Obsada raczej pozostanie bez zmian, więc zanosi się na kolejny dobry film:). Dokładnie 22 listopada 2013 roku, czyli jeszcze 491 dni Stare postacie, które przeżyły, pozostają takie same, a z nowych obsadzili na razie tylko Philipa Seymoura Hoffmana i Amandę Plummer. Link do komentarza
Vector_Prime Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Dokładnie 22 listopada 2013 roku, czyli jeszcze 491 dni Stare postacie, które przeżyły, pozostają takie same, a z nowych obsadzili na razie tylko Philipa Seymoura Hoffmana i Amandę Plummer. Katherine, chce Ci się codziennie korygować te zapisy w jakimś specjalnym kalendarzu? Bo ja rozumiem, by czekać np. na Black Ops II (116 dni:yay: ), którego premiera jeszcze w tym roku, ale żeby tak czekać na coś, co będzie w listopadzie 2013? Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Bo ja rozumiem, by czekać np. na Black Ops II (116 dni:yay: ), którego premiera jeszcze w tym roku, ale żeby tak czekać na coś, co będzie w listopadzie 2013? Na najnowszą płytę Sigur Rós czekałam pięć lat Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Katherine, chce Ci się codziennie korygować te zapisy w jakimś specjalnym kalendarzu? Bo ja rozumiem, by czekać np. na Black Ops II (116 dni:yay: ), którego premiera jeszcze w tym roku, ale żeby tak czekać na coś, co będzie w listopadzie 2013? Niom A mianowicie w sygnaturze na innym forum ^^ A książka Miasto Niebiańskiego Ognia w marcu 2014... dlaaaczeeeegooo? Link do komentarza
GucioPL Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 ja byłem w kinie to oglądałem epoka lodowcowa 4 w 3D tak naprawde to nie było fajnych efektów mi się nie podobało te 3D ale film bardzo fajny Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 W Szczecinie jest 3 sierpnia maraton z Władca Pierścieni. Link do komentarza
Nikt Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Nie polecam Prometeusza, taki nudny :/, chyba że ktoś jest wielkim fanem obcego Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nie polecam Prometeusza, taki nudny :/, chyba że ktoś jest wielkim fanem obcego Jakoś słabe noty zbiera ten film. Na YT też chyba wszyscy ludzie go nie polecają. Obsadzili już Jenę Malone jako Johannę Mason w "Igrzyska Śmierci: W Pierścieniu Ognia". Finnick mi trochę wisi, więc czekam na Cashmere i Glossa, ewentualnie Brutusa i Enobarię Link do komentarza
Nikt Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Łącznie przez ponad połowę filmu NIC SIĘ NIE DZIAŁO, jedynie było parę momentów akcji, zmarnowałem ponad 20 zł na ten film :/ Link do komentarza
Silver Shield Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Kolega ostatnio poszedł na "Przyjaciela do końca świata" mówi, że dobry, tylko z napisami Link do komentarza
Recommended Posts