timber Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Cześć ludzie! To znowu ja, Timber, tym razem w dziale Cutie Mark Crusaders, jako że wygrałam nabór na kolejnego avatara, tym razem, avatara Scootaloo. Tej przemiłej, pomarańczowej klaczy. Ale pojedziesz z nami do Akademii Wonderbolts? Pojedziesz? Nie teraz, proszę. Scootaloo. nevermind. To w tym dziale, możecie zadawać pytania naszej klaczce, która ciągle uparcie poszukuje znaczka. Pytania? Mi? Jak miło. A moich przyjaciółek też pytają? Da, też pytają. W takim razie, razem z moim nowym opiekunem zapraszamy do zadawania pytań. Jestem kobietą. meh Zapraszamy! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Jakie było twoje najtrudniejsze zadanie (jako poszukiwacze znaczków)? Wolisz Księżniczkę Lunę czy Celestię? Jak czułaś się sypiąc kwiaty na ślubie Księżniczki Cadence i Shining Armora? Lubisz swój wygląd? Ulubiony kolor? Ulubione danie? Co sądzisz o Rainbow Dash? Edytowano Listopad 5, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Ty, AB czy SB jest najstarsza? Jak wyobrażasz sobie swój znaczek? Jak poznałaś Rainbow Dash? Jak poznałaś SB? Co sądzisz o Księżniczce Twilight? Wiesz że twoja grzywa kształtem przypomina grzywę Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Jak poznałas się ze Sweetie? Lubisz jej śpiew? Ulubiony sport? Co sądzisz o Rarity? Masz zwierzę? Co stało się z twoimi rodzicami? Ile masz lat? Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Kiedy odpowiesz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 1. Ile masz lat? 2. Jaki jest twój ulubiony kolor? 3. Masz rodzeństwo? ( Nie licząc RD oczywiście ) 4. Ulubiony kolor? 5. Ulubione danie? 6. Lubisz koty? 7. Co sądzisz o Wonderbolts? 7. Czemu tak uwielbiasz Rainbow Dash? P.S Ja uwielbiam ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Znowu ja! - Co jeśli ci powiem że masz swojego odpowiednika w ludzkim świecie? ^^ - Co robiłas zanim poznałas się z Apple Bloom i Sweetie? - Ulubione zwierzę? Na razie to tyle. Twoją fanka, Shine Star ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 (edytowany) Powracam! 1. Jak się czułaś, gdy rozzłościłaś RD wraz z przyjaciółkami gdy redagowałyście "Źrebięce lata"? 2. Jakie lubisz czytać książki? 3. Poszłabyś ze mną do Sugarcube Corner? Twoja największa fanka!!! Edytowano Listopad 23, 2014 przez Maria Pixelowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 I znowu ja :3 1. Jak się czułaś, gdy RD zaproponowała ci bycie twoją starszą siostrą? 2. Opisz w dwóch zdaniach co sądzisz o RD. 3. Co możesz powiedzieć o SB i AB? 4. Co sądzisz o Wonderboltsach? Na razie tyle Twoją fanka Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 I jeszcze raz ja 1. Próbowałaś czekolady z kałuży, gdy Discord zesłał na świat chaos? 2. Wy, Znaczkowa Liga próbowałyście go powstrzymać? 3. Jak się nazywa ten kot Timber? Ja mam w domu Stanisława 4. Lubisz Spike'a? 5. Skąd masz hulajnogę? 6. Co sądzisz o Opal? 7. Lubisz gry planszowe? 8. Zagrałabyś ze mną w Monopoly? Hug?? :3 Twoja naj naj największa fanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 1. Masz coś wspólnego z kurczakami? 2. Skąd pomysł by jeździć na hulajnodze, czy co to tam jest? 3. Jaki byś chciała mieć uroczy znaczek? 4. Gdzie chciałabyś mieszkać w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 1. Twoje marzenie? (Poza lataniem) 2. Co sądzisz o Spitfire? 3. Lubisz masło orzechowe? 4. Jak nazywają się twoi rodzice? 5. Ulubiony przedmiot szkolny? 6. Gdzie dostałas hulajnogę? (Czy jak to się nazywa :3) Pozdrawiam, SS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 1. Jak reagujesz kiedy ktoś nazwie cię kurczakiem? 2. Co sądzisz o Applejack? 3. Lubisz Vinyl Scratch? 4. Lubisz dupstep? 5. Co sądzisz o muzyce klasycznej? 6. Myślałaś kiedyś, żeby spróbować znaleźć znaczek w grze na fortepianie?? Jak na razie wszystko. Twoja wiernie czekająca na odpowiedź Fanka, Pixelowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 (edytowany) Cześć, Scootaloo 1.Przewiduję, że twój znaczek będzie związany ze skuterkiem, co o tym sądzisz?2.Skąd masz swój skuterek?3.Czy uważasz, że Rainbow Dash świetnie by jeździła na twoim skuterku?4.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?5.W sumie jestem ciekaw, kim byli czy kim są twoi rodzice i czy któreś z nich też miało zapędy do ekstremalnych wyczynów?6.Przytulisz mnie? (tylko proszę nie mów, że Cie od tego mdli )7.Rozumiem, że nie lubisz robić zbyt dziewczęcych, przesłodzonych rzeczy?8.Czy jest jakieś zadanie, którego zaniechałyście? Oczywiście chodzi mi o zadanie, dzięki któremu możecie zdobyć znaczki.9.Czy machanie skrzydełkami podczas jazdy skuterkiem ma jakieś decydujące znaczenie dla kierowania twoim pojazdem?10.Jak podobasz się sobie z głosem Beaty Jankowskiej-Tzimas? Edytowano Wrzesień 11, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts