Sowenia Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Jeszcze raz dziękuję~ Przeczytam szybko, mam nadzieję, że już ogarnę i w końcu napiszę gdzie trzeba jaki ruch wykonuję. Jeszcze tylko jedno pytanie mam. O co dokładnie chodzi z tym PW bo nie zrozumiałam? Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 W tym PW dostanie wylosowane karty Chaosu, które będziecie zagrywać w III fazie. A proszę oto, żeby było mi łatwiej je wysyłać. (Poza tym powstał temat dyskusyjny związany z grą, więc tam możecie się pytać i rozmawiać na temat gry. Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Oczywiście można się zapisywać się do osób rezerwowych. Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Pytanie do uczestników i prowadzącego: Ta sesja będzie kontynuowana czy mogę to zarchiwizować? Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 10, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Sorry, prawie o tym zapomniałem przez te studia i zbliżającą się sesję letnią. Jak zaliczę ją to gra będzie kontynuowana. Oczywiście, też to zależy od moich graczy. Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez PlaguePony Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Spoko rozumiem są rzeczy ważne i ważniejsze. Po za tym możliwość goszczenia u siebie MG jest zawsze czymś fajnym. Powodzenia na sesji Jak będą chętni to ok jak nie to będzie powód by nauczyć się robić ogłoszenia Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Arceus Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 10, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Gdyby co to mogę utworzyć jeszcze raz grę, tylko nowymi graczami. Link do komentarza
Sowenia Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Proponuję utworzenie tej gry od nowa, bo będzie zwyczajnie łatwiej ogarnąć niż teraz. Chaos chaosem, ale poukładany też być może Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Ja tu porządek robię j jeśli chcecie zacząć od nowa ok Link do komentarza
Overlord szu Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Dobrze, czyli od nowa będzie? Jestem za, teraz można nieco bardziej się ogarnąć Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Overlord szu Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Ok (uff w końcu kolor xD) zatem grę wystartujecie od nowa (to już powierzam dawanemu prowadzącemu ) skład pewnie też ulegnie zmianie. PlaguePony Przenieść gdzieś te tematy (Dom chaosu/archiwum) Czy mają zostać? Jest już głos za restartem i sądzę że tak się stanie (wszelkie terminy do PlaguePony, ja mu nic nie narzucam) Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Arceus Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 10, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) W sumie trochę jest w tym racji, jeżeli chodzi o zaczęcie tego od nowa, bo sam się pogubiłem się tym. A jeżeli chodzi o tematy to zostaw w tym dziale tylko zapisy i dyskusję, a natomiast samą grę przenieś do archiwum, chyba, że masz możliwość usunięcia innych postów z tych tematów?, a jeżeli nie to przenieś. A co do terminów rozpoczęcia, to zapisy mogą być od dzisiaj, ale gra zacznie się bardziej po sesji, a kiedy to będzie to tylko sam Tzeentch wie. Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez PlaguePony Link do komentarza
Sowenia Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Jeśli o mnie chodzi to chętnie zagram jeszcze raz. Link do komentarza
Overlord szu Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 To już jest 2 graczy, zobaczymy co reszta Avatarów Bóstw chaosu powie Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 W sumie trochę jest w tym racji, jeżeli chodzi o zaczęcie tego od nowa, bo sam się pogubiłem się tym. A jeżeli chodzi o tematy to zostaw w tym dziale tylko zapisy i dyskusję, a natomiast samą grę przenieś do archiwum, chyba, że masz możliwość usunięcia innych postów z tych tematów?, a jeżeli nie to przenieś. A co do terminów rozpoczęcia, to zapisy mogą być od dzisiaj, ale gra zacznie się bardziej po sesji, a kiedy to będzie to tylko sam Tzeentch wie. Cóż mogę pousuwać wszystkie posty z tych trzech tematów, jednak wygodniej będzie je skasować i zacząć od nowa (w sumie wystarczy pierwsze posty przekopiować by nowe tematy rozpicząć, a stare tematy wykopać Więc jak robimy? (Niby tu rządzę, ale osobiście uważam że władza powinna być dla ludzi a nie ludzie dla władzy) Jak zdecydujecie tak będzie... (Więcej wpływów w temacie na sugestie ) Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 10, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2015 W takim razie usuń zapisy i dyskusję (starsze)(bo zaraz dodam od nowa), ale temat z grą zostaw, bo tam jest wszystko co trzeba, a musiałbym później znowu tego szukać. (w nim usuń pozostałe posty, a pierwszym będą tylko dwie rzeczy do zmiany). Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Nimniejszym ten usuwam Link do komentarza
Arceus Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Echehehe przepraszam, pomyłka. Przeniesiecie to do archiwum? Proszę. Link do komentarza
Recommended Posts