Sowenia Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie mogę włączyć tej gry. Nim cokolwiek się włączy pojawia się komunikat o tym, że "program przestał działać" i tyle. Mam gwfl czy jakoś tak. Też się z tym męczyłam razem z PervKapitan, ale udało się, działa tylko gra nadal nie chce. Gra na steamie. Windows 8 czy tam 8.1 Dodam, że steam twierdzi iż 1 plik nie jest zgodny z grą czy coś takiego. Odinstalowałam i zainstalowałam grę jeszcze raz, ale to nic nie dało. Proszę o pomoc bo bardzo chcę zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Nie mogę włączyć tej gry. Nim cokolwiek się włączy pojawia się komunikat o tym, że "program przestał działać" i tyle. Mam gwfl czy jakoś tak. Też się z tym męczyłam razem z PervKapitan, ale udało się, działa tylko gra nadal nie chce. Gra na steamie. Windows 8 czy tam 8.1 Dodam, że steam twierdzi iż 1 plik nie jest zgodny z grą czy coś takiego. Odinstalowałam i zainstalowałam grę jeszcze raz, ale to nic nie dało. Proszę o pomoc bo bardzo chcę zagrać Jako, iż problem już rozwiązałem z Tobą na steam, to dam tu małą aktualizację, iż teraz nie pojawia się ekran logowania do gfwl po odpaleniu gry, co z kolei uniemożliwia zapisywanie stanu gry. Ostatnia próba jakiej się podjęliśmy skończyła się usunięciem gfwl z komputera i brakiem możliwości jego ponownej instalacji, niestety moja wina. Pomysłów kompletnie brak, po raz kolejny zabezpieczenia antypirackie utrudniają życie uczciwym graczom i sprawiają, że piracka wersja po prostu działa lepiej. Jeśli ktoś ma na to jakieś rozwiązanie to byłoby bardzo fajnie, ja już chyba wysiadam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Tak mi na myśl przyszło, że może uprawnienia administratora? Innych pomysłów nie mam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Jako, że udało się problem rozwiązać, to napiszę że skorzystałyśmy z tego: http://www.alialsawaf.com/post/36741943821/how-to-fix-games-for-windows-live-on-windows-8-pro-x64 Jakby ktoś kiedyś miał podobny problem to mógł go rozwiązać, bo na necie szukałam milion porad w google i wszędzie były niewyjaśnione, a jak ktoś se naprawił to zostawił to tylko w postaci "udało mi się naprawić, temat zamknięty" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 No. To skoro się udało, a PervKapitan zamieściła rozwiązanie myślę, że można zamknąć c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Gra jest obecnie przenoszona na Steam i pozbawiana GFWL, stąd mogą brać się pewne niedogodności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ^ Gra jest "przenoszona" już od roku, bo GFWL to gówno, i dlatego jest przenoszone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts