Solar Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 (edytowany) Hej tu ja lunalamoon rysuję od niedawna (przepraszam, że zdjęcie tak słabej jakości) moje obrazki nie są piękne ale staram się i od razu informuję o tym, że mam własny sposób rysowania, który odbiega od tego w serialu pozdrawiam Celly a to mój drugi z kolei już Pinkacz Edytowano Listopad 23, 2014 przez lunalamoon 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Oooo, kuzynka ;D No, są duże niedociągnięcia. Spokojnie też nie umiem kolorować T.T Nogi jak z waty, pamiętaj o kościach i anatomii. Ucho za duże. Amen. Ps. Nie wzoruj się więcej na moich rysunkach. Rysuj sama! Nie popełniaj moich błędów! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 a tu moja Applejack nie wzorowana na twoim rysunku tak samo jak ta Pinkie!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverSpoon112 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Bardzo ładna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Aj bardziej mi się podoba, szczególnie oczka. Przy Pinkie zwróć uwagę, że nosek u Ciebie wygląda, jakby Pinkie się na coś gniewała A to chyba nie tak powinno być. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 zmieniłam troszkę styl rysowania oraz posłuchałam waszych rad oto (według mnie) to mój najładniejszy rysunek (jakby ktoś nie wiedział to księżniczka Celestia) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Ładny, zważywszy na to, że rysujesz od niedawna. Czy mi się wydaje, czy Celestia nie ma nosa na tym rysunku? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 tylko ci się wydaje bo słabej jakości zdjęcie i za to z góry przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Nos jest.Dużo lepszy obrazek. Oby tak dalej! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 od niedawna (dokładnie od przedwczoraj) maluję wilczki oto jedna z moich lepszych prac : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się