Little Light Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Tak. Opowiadanie. Zwykłe, najzwyklejsze. Rozdział będę dodawać co tydzień. Prolog: https://docs.google.com/document/d/1qRLo3IeoiYdmg4WHu77ZSGYfLTS3H130SmOyCZFVX8M/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Hej,Chciałabym żebyś wiedziała, że dla mnie nie ważne są ortografia i interpunkcja (póki nie pisze się "żułw" lub "byg"). Ważne jest oddanie postaci. Właśnie na to patrzy się, przynajmniej u mnie, jak i u wielu ludzi. Jeśli Fluttershy jest nieśmiała, to nie będzie krzyczeć. Spróbuję ci napisać ostatni fragment twojego prologu tak, jak widzę to ja. Jednak proszę, byś nie poprawiała - ewentualnie pisała tą część od początku. Ty -Żółta pegazica, będąc w domku krzyknęła na Rainbow Dash:- Rainbow! Ten biedaczek był niedawno chory! Co ty sobie myślałaś?!- Przepraszam… Ja myślałam, że to Pinkie wychodzi…- Przecież Pinkie była u mnie kilkanaście minut temu!- Co?! To ja tu stoję jak głupia od 10… Idę do domu. Pa.- Pa. Ja -Żółtawa pegaz, odwracając się, zaczerwieniła i podeszła do Rainbow Dash:- Rainbow... - zaczęła nieporadnie - Ten biedaczek był niedawno chory... Mogłoby mu się coś stać... No wiesz, może by się przeziębił... - wzięła ptaszynę i pogłaskała ją, mrucząc "już dobrze, chodź, zaniesiemy cię do domku".- Fluttershy!? Co ty tu robisz?! Przecież przed chwilą była u ciebie Pinkie! Tak szybko wyszła?- Pinkie...? No tak... Wyszła parę minutek temu...- Co?! To ja stoję jak ten kuc, czekam na nią a tutaj dowiaduję się że już poszła?! Kiedy?! - rzuciła głośno, po czym odetchnęła. - Z tym kucem same kłopoty. Idę, cześć.- Cz-Cześć... - wyjąkała Fluttershy, po czym wolnym krokiem wycofała się do chatki razem z przemoczonym ptaszkiem. Jeśli chcesz, mogę ewentualnie pomagać ci w pisaniu, ale profesjonalnym korektorem to ja nie będę. Edytowano Listopad 26, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 Archiwizuje. Dokument w koszu - zainteresowanych lekturą zapraszam na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts