Gość Nie sądzę Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) Czas na konkurs! Właściwie bardzo mały konkurs, a mianowicie - na obrazek działowy. Obrazek o wymiarach około 750x450 lub zupełnie innych. Byle dobrych. Na obrazku ma się znaleźć Derpy i nick avatara, w sensie mój. Nic więcej od was nie wymagam. Prace można wykonać własnoręczne lub powklejać vectory, jednak ta pierwsze opcja ma premię, ponieważ trzeba się więcej namęczyć. Czas? Do 15 grudnia godziny 23.59.59. Nagrody? Odznaki za 1, 2 i 3 miejsce: Uznanie Wielkiej i Potężnej Derpy i dla pierwszego miejsca, ogłoszenie pracy obrazkiem działowym. Kto będzie oceniać? Ja plus losowo wybrane osoby. Obowiązuje regulamin działowy, forumowy i... to już wszystko w sumie. Have fun! Ps. Prace na pw~. Edytowano Grudzień 1, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Anathiela Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Ile można prac przysłać? I jaki tytuł ma być na obrazku działowym? Edytowano Grudzień 1, 2014 przez Bleu_le_Corbeau Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Ile dusza zapragnie, w sensie dużo, ale max. 5. Tytuł w sensie napis? Jakiś typowy, witaj w dziale Derpy lub coś w tym stylu plus oczywiście nick avatara. Napis może być też mniej typowy, byle do ogarnięcia. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 A więc termin wysyłania prac minął. Wyniki niedługo~. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Niedługo czyli teraz. To tak, mam dobre i złe wieści. Prac było nawet więcej niż na 3 miejsca, więc yay. Teraz złe wieści - żadna praca nie zachwyciła mnie i Derpy na tyle, byśmy chciały ją umieścić jako obrazek działowy, to też 1 miejsce niestety nie będzie się tym szczycić. Ale bez zbędnego gadania, oto zwycięzcy! 3 miejsce... Dayan! Praca kredkowa, ale kto powiedział, że zła. 2 miejsce należy do... Bleu_le_Corbeau! Praca wektorowa, prezentuje się ładnie. No i zaszczytne, 1 miejsce... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Napięcie rośnie... i Hedwiga! Praca własna i chwała za to. No i to by było na tyle, dziękuję za udział! Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Gratuluję zwycięzcą! Link do komentarza
Anathiela Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) Dzięki, więc kogo praca jest w głównym dziale?? ~Niczyja, to po prostu obrazek z Derpy w moim stylu > Edytowano Grudzień 20, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Kot of Eden Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ojejku *.* Niespodziewałam sę tego ^^ jestem taka wzuszona :') Link do komentarza
Recommended Posts