Szeregowa WW Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) Zapytaj Vinyl Scratch~! Viiiiiinyyyllll~ Mam niespodziankę~ Jaką niespodziankę? Impreza? Prosze~ Poooowiedz że impreza~! Przykro mi, ale nie tym razem. :cc :ccc No to powiedz chociaż co to takiego? Nowa zapytajka c: A co? Tamta była zła? Nieee~ Po prostu porosła warstwami kurzu i już mi się tam sprzątać nie chciało~ Aaaa~ No to było tak od razu :33 Zapraszam, pytajcie mnie~ Edytowano Listopad 30, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Siemka mam pytanko przy ilu decybelach uważasz, że muzyka jest za głośno ? I jakiej firmy polecasz słuchawki bo nie wiem jakie kupić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kayluna Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 vinyl słuchasz dubstep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Siemka 1.Czy jest jakiś rodzaj muzyki, którego nie lubisz?2.Ciekawy jestem, dlaczego się nie odzywasz? Czy to taki twój styl, czy kryje się za tym jakiś poważniejszy powód, np. obcięcie języka? (oby to pierwsze, rzecz jasna )3.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?4.Zachwycasz mnie 5.Przytulisz mnie?6.Czy masz jakiegoś ulubionego wykonawcę czy wykonawczynię muzyczną w Equestrii?7.Czy jest coś, co Ci się w Octavii nie podoba?8.Rozumiem, że mimo pewnych różnic bardzo się z Octavią lubicie?9.Czy lubisz brzmienie swojego głosu, nawet jeśli nie odzywasz się za często? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Hej Vinylko ^^ Gramy ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts