Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Welcome, welcome! Jak można było zauważyć powstał nowy poddział, tak więc mam zaszczyt zaprosić was na pierwsze w historii forum 'mlppolska' Zawody w niszczeniu! Polegać one będą na jak najlepszym opisaniu rozkładania na części pierwsze kolejnych konstrukcji. Trzeba będzie wcielić się w rolę Derpy i podjąć się wymagającego wyzwania. Jesteś na to gotów? Szykuj się! Ilość rund w pierwszej edycji zależeć będzie od liczby uczestników, a zwycięzca otrzyma specjalnie specjalny award oraz wieczną chwałę, szacunek i zniszczenie. Tak więc warto próbować. Szczegółowe zasady pojawią się już wkrótce, a tymczasem w razie potrzeby zapraszam do zadawania pytań tu, w tym temacie. That's all! 1 Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 O nic kuhwa. Piszesz o destrukcji jakiegoś budynku/miasta/coś innego w wykonaniu Derpy, siebie lub byle czego i dostajesz punkty. Masz punkty wygrywasz. Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Prowadząca zawody zaopatrzy nas w apteczkę i ogromny zapas bandaży? Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 No pewnie... mamy nawet pielęgniarkę... 1 Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 A więc mogę spokojnie szykować swoje kopyta, kije, maczugi i co tylko się da. Będzie rozwałka na całego~! Link do komentarza
Kruczek Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Kiedy będzie bitka Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) A więc mogę spokojnie szykować swoje kopyta, kije, maczugi i co tylko się da Eee tam.. Lepiej użyć materiału wybuchowego albo czegoś mocniejszego, niż maczugi, kija, lub kopyta.. A zwłaszcza kopyta... Szkoda jest go zmarnować.. I takie pytanie... Za zniszczenie całego... no nie wiem.. Państwa, lub unicestwienie istot niewinnych też są punkty? Edytowano Grudzień 5, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Bitka niedługo, zaraz startują zapisy. Punkty dla osób, które zrobią to najlepiej. Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 A bronie z "ludzkiego świata" dozwolone? xd (Chodzi głównie o wyrzutnie rakiet itp. Tak... Wiem... Lubie destrukcje za pomocą nie osiągalnych dla mnie przedmiotów) Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Tsa, można opisać destrukcję 'kucykową' bądź 'ludzką', według uznania. Tylko wiadomo bez przesady, że jakieś bomby atomowe czy np. dla jednego budynku małego jakieś wielkie rakiety, co nie. Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 No wiem... Chodziło mi o to, że np. Destrukcja większego budynku za pomocą rakiety wystrzelonej no np. z Carl Gustav'a a taki mały domek z małego ładunku C4. Link do komentarza
BrokenRC Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Zniszczenie nachodzi ze mną, a nie to mrok i ciemność. Komu zaszkodzi coś wysadzić Szykujcie się na ostrzały artyleryjskie. Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Ja tam preferuję powolną lecz bardziej efektywną rozwałkę. Każdy głupi potrafi strzelić rakietą, pff~ Zburzyć budynek za pomocą własnych kopyt, to jest dopiero sztuka! Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Wiesz.. Każdy woli rozwiązać sprawę inaczej. Masywny budynek nie zniszczysz młotem lub wiertarką.. Do masywnych budynków wymagany jest już ładunek wybuchowy Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Oh tak? Hihihi, wszystko się okaże, gdy zawody się rozpoczną~! Link do komentarza
BrokenRC Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 To rozwal schron kopytem. Powodzenia! A kilka ciężkich rakiet i po sprawie ( kilka, chyba kilkaset, mniejsza z tym). Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) To rozwal schron kopytem. Powodzenia! A kilka ciężkich rakiet i po sprawie ( kilka, chyba kilkaset, mniejsza z tym). A czy ktoś powiedział, o schronach? Przecież nie budowali hitlerowskich bunkrów, które mają 3-5 metry żel-betonu.. Jeżeli już, to jedna średnia rakieta na mocniejszy budynek (taki Equestriański) i masz połowie budynku. Edytowano Grudzień 5, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 To rozwal schron kopytem. Powodzenia! Z tego co się orientuję budynki w takim Ponyville są z drewna. W Canterlocie może będzie to mieszanka drewna z jakimś lżejszym kruszcem, ale schron? Pierwsze słyszę o schronach w Equestrii. A tak w ogóle, nasza droga Elfko, nie offtopujemy ci tu? Jeśli byś miała dość naszych wywodów to napisz Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) Z tego co się orientuję budynki w takim Ponyville są z drewna. W Canterlocie może będzie to mieszanka drewna z jakimś lżejszym kruszcem. 1x lekka/średnia rakieta = pół zniszczonego budynku. 1x C4 = Cały zniszczony domek. Edytowano Grudzień 5, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 A tak w ogóle, nasza droga Elfko, nie offtopujemy ci tu? Jeśli byś miała dość naszych wywodów to napisz Obserwuję was moimi elfickimi oczami. Na początku stwierdziłam, że sobie chwilę pogadajcie, ale now już stop pls i jak coś na pw Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Tu: http://mlppolska.pl/watek/11829-super-mega-zawody-w-niszczeniu-rozgrywka/ Zaczęło się. Link do komentarza
Kruczek Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 *tryka elfie uszy kijem od szczotki* Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Nah, Kruczku zara. 1 Link do komentarza
SnuJ Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Co, nikt już w tych zawodach nie startuje? xd Link do komentarza
Recommended Posts