BiP Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Witajcie kochani! Jestem Sweetie Belle, młodsza siostra sławnej projektantki w całym kraju, Rarity. Należę, też do Znaczkowej Ligi, której celem jest zdobycie znaczków. Chętnie poznam nowe i ciekawe osoby, jeśli chcecie porozmawiać, to zapraszam wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Witaj Sweetie! Czy mogłabym zamienić z tobą kilka zdań? *uśmiech* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 Witaj Sweetie! Czy mogłabym zamienić z tobą kilka zdań? *uśmiech* Witaj, jestem Sweetie Belle, miło Ciebie poznać. Pewnie, że możesz porozmawiać ze mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 A dla mnie znalazłabyś chwilkę? No pewnie, ja i Sweetie Belle. No pewnie, że i JA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Hmm, w czasie świąt zrobię chyba to co każdy, czyli ubiorę choinkę i spędzę czas z rodziną. U mnie to się powoli ubiera choinkę, a jest może u was tradycja o charakterze pewnej wróżby, że "Jak przebiegnie Wigilia serdeczności, taki będzie i cały rok"? U mnie raczej to dotyczy zakończenia roku i początku nowego, im lepiej pożegnany stary rok, tym lepszy będzie nowy. I jak się domyślasz, co dostaniesz pod choinkę? No niestety nie, Rarity nic mi nie chciała zdradzić :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 I jak tam Wasze prezenty na Święta? Ja otrzymałam super sukienkę, uszytą przez moją starszą siostrzyczkę Rarity! A co Wy dostaliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Sukienka jest śliczna. Wielkie dzięki! Mnie też się bardzo podoba, zwłaszcza że uszyła ją moja siostra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Już chyba któryś raz mówisz o swojej siostrze. Powtarzasz się Sweetie. Ja kocham moją siostrę!!! I kiedyś będę taka jak ona! Zastanawiają mnie te serduszka w twoich oczach? Zachorowałaś na coś? Ależ nie, ja po prostu czasem już tak mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Hej, Sweetie, jak Ci minęły święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 A odrobiłaś te zadania z trygonometrii, które wam zadałem na święta? No wiesz? Mam odrabiać lekcje w święta...? Jakaś ty zawstydzona. Wcale nie... Hej, Sweetie, jak Ci minęły święta? Bardzo dobrze i bardzo szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Czy masz wymarzony swój Cutiemark ? Tak, marzy mi się coś słodkiego. P.S Śliczna sukienka ! Wielkie dzięki! Zawsze o takiej marzyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Hello Kitty? Nie...!!! i tak wam mało zadałem... 8 zadań? Nie zrobiłabyś? Ty Sweetie? Ty co tak Cię często wzywam do tablicy, żeby dawać klasie przykład. Siostra jest dumna. Ale lekcje w czasie ferii??? Rarity przy moim towarzystwie jakoś mniej się wstydzi. Bo jest starsza... Zauważyłem nawet, że często na mnie zerka. I myślisz, że jesteś jej godzien...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 Czy ktoś mnie jeszcze pamięta??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Ja cię pamiętam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 Ja cię pamiętam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 A kim ty jesteś? Jestem Sweetie Belle, młodsza siostra powierniczki elementu hojności i najlepszej projektantki na świecie Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 To moja idolka!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Nic takiego, ja uwielbiam moją siostrę, bo ona jest dobra dla każdego!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Hmm, po za moją siostrą...? Ligę Znaczkową! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Bo połączył nas los, jak nasze siostry z resztą Mane 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Trudno to określić... Poprostu się jakoś spotkałyśmy, może to był los, przeznaczenie, a może zwykły przypadek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts