Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) Może wiecie co się mi dzieje, forum mi się nie chce ładować. Jak się załaduje i coś tam uda mi się uda napisać to mi wywala 404, czasami ładuje tak że wyświetla mi tylko tło forum i dalej nic się nie dzieje. Ciągle muszę odświeżać stronę żeby cokolwiek załadować :< Internet dobrze mi chodzi bo normalnie oglądam filmy i gram z pingiem 90-140. W informacji wyświetla mi coś takiego, zmiany serwera proxy dla sieci LAN nie pomaga. Połączenie z serwerem mlppolska.pl zostało przerwane. Sprawdź połączenie internetowe. Sprawdź wszystkie kable i uruchom ponownie wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe. Zezwalaj Chrome na korzystanie z sieci w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli ten program znajduje się na liście programów mogących korzystać z sieci, spróbuj go z niej usunąć i dodać ponownie. Jeśli używasz serwera proxy... Sprawdź ustawienia serwera proxy lub skontaktuj się z administratorem sieci, by upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie powinien być on używany: Wybierz menu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”. Kod błędu: ERR_CONNECTION_RESET Pomoże ktoś? Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Nic nie pomogło, ale dzięki za próbę pomocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts