Gray Picture Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Witajcie, w tym temacie zamierzam wstawiać swoje rysunki, zarówno te tradycyjne i "wirtualne". Rysuje od, jeśli pamięć mnie nie zawodzi, lata 2013 roku z dłuuugą ponad pół roczną przerwą. Od września znowu męczę kartki i zarzynam ołówki, a w lutym kupiłam sobie tablet. Ale nie przedłużając, oto moje bazgroły: Tutaj trochę stworzeń fantastycznych. Spoiler Jeden z moich ulubionych rysunków. Trochę kolorowych osiołków. Spoiler Moje pierwsze OC. Request zrobiony dla pewnej dziewczyny z forum. Na koniec trochę bazgrołów zrobionych długopisem w zeszycie młodszej siostry. Spoiler No cóż, zdjęcia są kiepskie, pewnie dlatego, że robiłam je ziemniakiem Edytowano Maj 7, 2016 przez Gray Picture 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 To 3 od samego dołu, to jest gronostaj? Same obrazki są ładne, ale portrety mnie zabiły. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 To 3 od samego dołu, to jest gronostaj? Same obrazki są ładne, ale portrety mnie zabiły. Tak, to gronostaj, a na rogi i zupełnie inny ogon nie zwracamy uwagi Tak naprawdę to jest smok, ale jak mówiłam zdjęcie było robione ziemniakiem. Co do portretów, tylko ten środkowy jest nowy, a powstałe dwa powstały długi czas temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Wreszcie przełamałam się i obejrzałam Equestria Girls. W czasie oglądania naskrobałam takie coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 8, 2015 Autor Share Napisano Marzec 8, 2015 Ostatnio uczyłam się obsługi Paint Tool SAI. Nie jest to kuc, gdyż postanowiłam wykorzystać coś prostszego do nauki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 10, 2015 Autor Share Napisano Marzec 10, 2015 Dwa dni i nowy rysunek. Co się stało z moim lenistwem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) Ciekawsko klaczka rysa ^^ Ma tablet, a jaki program? Pozdrawia! Edytowano Marzec 10, 2015 przez Pisklakozaur 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 10, 2015 Autor Share Napisano Marzec 10, 2015 Ciekawsko klaczka rysa ^^ Ma tablet, a jaki program? Pozdrawia! Dzięki ^^ Tablet mam, chociaż czasem zdarza mi się rysować myszką. Aktualnie rysuje w Paint Tool SAI. Również pozdrawia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Kolejne rysunki ^^ Na początek zadanie domowe na plastykę. Moja OC z trochę zmienioną fryzurą. Kolejna OC, tym razem ponyfikacja tego rysunku [klik] Na koniec Angel. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Przesłodka figurka Octavii, robiona na warsztatach na Przystanku Pinkoszcz. Od końca przednich kopytek do najbardziej wysuniętej części ogona ma około 4,5 cm, a od dołu do góry (jakkolwiek to brzmi) ma 3,5 cm. Wstawię zdjęcie tylko z tej perspektywy, bo z innych widać zeza,który przez przypadek jej zrobiłam Następne rysunki zrobiłam w czasie pobytu u babci. Ta łapa ;_; grr Same łebki, bo nie miałam pomysłu na ciała dla nich. Konik z opaską z uszkami królika. Wesołego święcenia jajka, czy coś. Jak prawidłowo wypisywać długopis. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 6, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Twoje rysunki kucyków ( co do reszty się nie wypowiadam, bo się nie znam ) są naprawdę dobre. Poniżej przedstawię kilka argumentów: 1. Czarno-białość. Pozostawia ona wiele miejsca dla wyobraźni, dzięki czemu każdy może widzieć twój rysunek inaczej. 2. Różnorodność. Bohaterowie na twoich rysunkach są rysowani w różnych pozach i nastrojach, dzięki czemu nie można narzekać na monotonię. 3. Brak tła, a raczej - możliwość użycia wyobraźni do jego stworzenia. Bardzo dziękuję za opinię . Fajnie, że ktoś zagląda do tego tematu, zwłaszcza, iż ostatnio nawet mnie nie chcę się tego robić i wstawiać tu nowych rysunków. Co do argumentacji: 1. Uwielbiam czerń, biel, odcienie szarego (tego ostatniego można łatwo się domyślić ^^), więc rysowanie w tej tonacji to dla mnie czysta radość. I nie umiem dobierać kolorów, ale to już pomińmy 2. Nie wytrzymałabym, gdybym miała w kółko rysować coś monotonnego, powtarzalnego. 3. To zasługa mojego lenistwa (i tego, że nie umiem rysować tła). Dobrze, że komuś przypadło to do gustu. A korzystając z okazji, że już piszę tego posta: Tak, bardzo lubię rysować smoki. Rysunek trochę większy niż zwykle, zrobiony na kartce A3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 (edytowany) Wreszcie wyciągnęłam tablet z szafy i coś narysowałam na nim. Moja OC Carmen w połączeniu dwóch najmniej dla niej przyjemnych sytuacji: poranku i braku lakieru do włosów. Dodatkowo, możecie zobaczyć jak wygląda mój charakter pisma Edytowano Czerwiec 24, 2015 przez Gray Picture 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Drugi raz w życiu robiłam request. To takie super, gdy komuś podoba się to, co się zrobiło specjalnie dla niego. Request był dla Kruczka ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaoyu Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Twoje rysunki są super! Szczególnie ten kuc pokazany wyżej jest fantastyczny. Też chciałabym mieć tablet graficzny.Za ile kupiłaś swój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Lipiec 19, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2015 Dzięki. Używam Wacom Intus Pen, który kosztował 350 zł + 30 zł za ubezpieczenie. A skoro już piszę tu posta, to wstawię mój ostatni rysunek. Znowu request, tym razem dla Magrat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 Coś narysowanego na szybko, niedokładnie i brzydko. Dedykowane dla pewnej dziewczyny z facebook'owej grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 Jakoś ostatnio nie mam pomysłów... Może powinnam zacząć przyjmować requesty? Ale to teraz nieważne, albowiem skończyłam kolejny rysunek, który ponownie przedstawia moją ulubioną OCkę, Carmen. Spróbowałam swoich sił w innym stylu niż ten, w którym jak dotąd rysowałam.. Nie jestem pewna, czy mi wyszło, ale jak na pierwszy raz jest całkiem dobrze. Może narysuje moje pozostałe OCki w tym stylu... albo w steampunk'owych strojach? Ale nie przedłużając. Zajęło mi to jakieś cztery czy pięć godzin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Sierpień 14, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2015 Może narysuje moje pozostałe OCki w tym stylu... albo w steampunk'owych strojach? Nie ma to jak przestrzeganie własnych zamiarów... Miały być steampunk'owe kuce, ale jest coś innego... Uwaga, w tym spojelrze znajduję się najbardziej przerażająca rzecz, jaką dane wam będzie oglądać (i to nie dlatego, że to ja jestem autorką tych bazgrołów) - Nightmere... ... Seabreeze. Bo dlaczego by nie? Narysowany na konkurs na FGE. A skoro już o konkursach mowa, to wrzucę trochę starszy rysunek zrobiony na inny konkurs, tym razem zorganizowany przez Maginarium.pl. Zajął drugie miejsce, więc chyba nie jestem takim beztalenciem, jak mi się zdaję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Sierpień 31, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2015 Twoje nowsze rysunki bardzo mi się podobają. Dobra anatomia, kolorystyka i tak dalej. Najlepiej wyszła Seabreeze - nie dość, że jest ładna, to jeszcze śmieszy.Bardzo dziękuję za kolejną opinię Seabreeze również uważam za najlepszy jak dotąd rysunek, bardzo przyjemnie się ją tworzyło. Co do anatomii to odnoszę wrażenie, że niewłaściwie rysuję pyszczki. Choć może tylko mi się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 OCek 1st'a. Podstępem wymusił na mnie zrobienie tego arta, nominując mnie do niezbyt mądrego tagu na DA. A skoro już piszę o DA, to dam link do mojego. Wydaje mi się, że wcześniej nie wstawiałam go tu, ale lepiej późno niż wcale. >klik!< 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 1, 2015 Autor Share Napisano Listopad 1, 2015 Ostatnio nic tu nie dodawałam, bo dopadła mnie jakaś niemoc rysownicza... Potem jeszcze z kilku innych powodów nie miałam czasu ani ochoty rysować. Do tego doszła szkoła, zaczęłam czytać Wiedźmina i inne takie... Ale nie, postanowiłam coś wreszcie zrobić. Siadam do kompa, jedna trzecia rysunku gotowa. Cieszę się, że będę mogła coś wrzucić do tematu. Lecz nie ma tak dobrze! Monitor wziął i umarł. Na śmierć. Ale przecież są jeszcze ołówki i kredki, nie? Patrzę, nie ma, ponieważ wykazałam się geniuszem i nie zabrałam ich ze szkoły po zajęciach artystycznych. Jutro szkoła zamknięta, mogę je zabrać dopiero we wtorek. Ewentualnie, jakby ktoś chciał, to mogę dać zdjęcia moich bohomazów ze "Zniszcz ten dziennik" i kolorowanek z "Inwazji bazgrołów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 10, 2015 Autor Share Napisano Listopad 10, 2015 (edytowany) Stało się coś niezwykłego, Gray ruszyła rzyć i coś narysowała. Fanfary, piski radości i tym podobne. Whatever... Gift dla Custiego z fandomu bydgoskiego, w podzięce za organizowanie meetów, próbowanie ogarnięcia tego fandomu i pożyczanie mi kurtki. Zwłaszcza za pożyczanie mi kurtki Ogier to OCek (ponysona?) Custosa, natomiast klacz to moja OCetka. EDIT: Może mi ktoś wytłumaczyć, jak wstawiać obrazki w spoilery? Edytowano Listopad 10, 2015 przez Gray Picture spoiler nie działa ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 11, 2015 Autor Share Napisano Listopad 11, 2015 Dzisiaj kolejne bazgroły, miały być już wczoraj, ale coś było nie tak z karta SD w moim ziemniaku, którym robię zdjęcia. Spoiler Wombat Andrzej z MMORPG Margonem, narysowany na konkurs na forum gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 12, 2015 Share Napisano Listopad 12, 2015 19 godzin temu Gray Picture napisał: Dzisiaj kolejne bazgroły, miały być już wczoraj, ale coś było nie tak z karta SD w moim ziemniaku, którym robię zdjęcia. Ukryj zawartość Wombat Andrzej z MMORPG Margonem, narysowany na konkurs na forum gry. Spoko rysunek ^^ Też w to grasz? Na jakim świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 12, 2015 Autor Share Napisano Listopad 12, 2015 2 godziny temu Pierwszy napisał: Spoko rysunek ^^ Też w to grasz? Na jakim świecie? Dzięki ^^ Od niedawna znowu w to gram. Na świecie Majuna czy jakiś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się