Nightmare Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 "Fallauty Poniaczowe tylko Kkat potrafi pisać, ewentualnie inny z USA! Polak nie umie pisać! Polak Głupi!" - takie coś gdzieś kiedyś przeczytałam i zarzuciłam facepalmem. Po zakończeniu "No one's Perfect" (polskie Nikt nie jest idealny) potrzebowałam przerwy. Długiej przerwy. W tym czasie zaczęły się egzaminy i ten cały szał z nimi związany... Przeczytałam sobie FE w wolnym czasie. I miałam w mózgu małego kucyka wymachującego puszką Mint-ali, który krzyczał "Got an idea!". Więc oto zapowiedź, rozdział pierwszy w pisaniu Nie zamierzam tu robić żadnych "megaczary to... stajnie to... pipbucki to..." od razu mówię. Smutne, z oryginalnego widoku jak na FE, albowiem... <zakleja usta taśmą>. Zapowiedź: Go and cry (notatka dla moda: tak, wiem, co robię i nie znalazłam w regulaminie lub w ogłoszeniach nic, co dyskryminowałoby osoby 18- w działach 18+) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Notka od moda: zakaz publikacji dla osób poniżej 18 roku życia obowiązuje jedynie w dziale MLS. Zapowiedź... cóż, poczekamy na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się