Kacpi Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Witajcie. Wonderbolts to więcej niż jeden pegaz, więc który jest waszym ulubionym i dlaczego? Spitfire, Soarin, Fleetfoot, a może ktoś inny? Zacznę pierwszy. Więc moim ulubionym pegazem jest Spitfire. Ej... Wybacz Soarin, ale taka jest prawda. Więc dla czego ją lubię? Otóż podoba mi się jej charakter i uważam ją za bardzo ciekawą postać. Niezwykle dynamiczną, nieszczędzącą gardła dla drużyny, a jednocześnie mam wrażenie, że jest ona jednak przyjaźnie nastawiona do całego zespołu. Stanowi ona bardzo ciekawe połączenie dwóch skrajności i pewnie za to ją bardzo cenię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Mój ulubiony członek Wonderbolts? Spitfire oczywiście. Ma najbardziej rozbudowany charakter. Do tego jest bardzo dynamiczną postacią, a ja zawsze takie lubiłam. Cenię sobie też jej umiejętność organizacji. Bycie kapitanem to nie jest łatwa rzecz. Podziwiam, serio. No i potrafi być suczą. Jej. Co do Soarin'a i Fleetfoot, to nie wiele mogę powiedzieć. Soarin'a lubię tylko ze względu na to, że lubi szarlotki (brohoof, dude) no i za jego zielone ocka, które ślicznie komponują się z sierścią. O Fleetfoot nic nie powiem. Wydaje mi się irytująca. Not my taste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Też stawiam na Spitfire. Ekstra z niej kobitka. Umie być ostrą żyletą, jak i być bardzo urocza i dobruchna. I fakt, że potrafi grać niehonorowo (sytuacja z kontuzjowanym Soarinem). Ale za to wszystko ją kocham. I ma ekstra głos Anny Sztejner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts