Cipher 618 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Witajcie. Zastanawia mnie jedno. Czy chcecie, żebym umieszczał kolejne składanki? Jeśli tak to, jakie macie sugestie? Zapraszam do głosowania oraz pisania swoich propozycji, uwag etc. Mówiąc krótko: czekam na wasze głosy, opinie i propozycje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Zaznaczyłam 'Nie', ale chcę napisać dlaczego, ponieważ to dość istotne i może się okazać pomocne. Składanki, które sklejałeś dotychczas są fajne i część z tych piosenek nawet przypadła mi mocno do gustu, ale to utwory pasujące do działu Vinyl i Octavii, no niestety. Jedyne albumy, które uważam mogłyby się pojawić w dziale Lyry to utwory z delikatnym brzmieniem harfy, liry i tym podobnych instrumentów oraz, ewentualnie, utwory, które ktoś zaśpiewał jako Lyra. To moje zdanie i przy okazji taka drobna sugestia Edited March 16, 2015 by Uszatka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Dzięki za głos z którym... na dobrą sprawę się zgadzam Nie wyrzucę jednak tych istniejących. Poprzedni Opiekunowie włożyli w nie mnóstwo pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts