Pesgenu Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Otóż jest to moja pierwsza próba napisania fanfikcji. Mimo, iż zdecydowanie bardziej wolę pisać felietony, to mam nadzieje, że to opowiadanie nie poszło mi, aż tak źle. Praca nie była przepuszczana przez żadnego korektora. Żadnych błędów starałem się nie dopuszczać, ale jeśli coś znajdziecie - dajcie cynk w odpowiedziach. Proszę o obiektywną krytykę i wypowiedzenie się czy przeczyta się kolejne rozdziały - nie wiem czy po prostu jest sens dalszego pisania jeżeli nie będzie zainteresowania. Rozdział 1: https://docs.google.com/document/d/1V-do1MjsBSF4em_ChaBRKLu0_hvpTUhKXHQ94Q1hEa0/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampiur Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Powiem tak:Błędów rażących nie znalazłem czego ci pogratuluję. Co do fabuły to ma pewien potencjał. Oczekuję następnych rozdziałów, i zachęcam cie do kontynuowania dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Koniecznie pisz dalej! Zapowiada się ciekawie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 No, conajmniej dwie osoby się zadeklarowały więc podczas obozu napiszę conajmniej 2 rozdziały - w porywach do 4 Oczekujcie ich za 3 tygodnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Wiesz powiem ci tak... Nie czytałem całego (nie lubię czytać czegoś po trochu) ale bardzo mi się spodobało (szczególnie obecność Derpy ) Szczerze czekam na pozostałe części . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Masz zamiar jeszcze pisać? Bo trochę szkoda by było jakbyś zaprzestał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Powieść będzie kontynuowana, zrobiłem sobie po prostu chwile przerwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Koniecznie pisz dalej, opowiadanie bardzo mi się podoba:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Powiem tyle, dużo bardziej sugerowałem się serią Pilipiuka, nie pana Sapkowskiego. A tafią gdzie trafią, jeżeli wreszcie zabiorę się za rodziały :"D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Pesgenu, proszę cię zabierz się za rozdziały, bo historia ma naprawdę potencjał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 Dobra, zmotywowaliście mnie Nie będę pisał już historii po rozdziale. Będę codziennie dopisywał fragmenty (no ale podział na rozdziały zostaje) Dzisiaj dopisałem kilka zdań drugiego rozdziału. Chętnych zapraszam do czytania ciągle powstającej historii. Przy zakończeniu każdego rozdziału będę tutaj informował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts