Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 A więc przedstawmy się. Istotną sprawą jest, że kocham czyta. Jestem wybredny i wyselekcjonowany, a moim ulubionym gatunkiem są Fantasy. I to wszystko wszystko co mogę napisac smiertelnikom. Reszta jest zapisana w księdze Svartheim. Dowiecie się więcej w swoim czasie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Wydajesz się tajemniczą osobą. Fajny temat na start choc niewiele o tobie wiemy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Multikonta są na forum zakazane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Mój kolega Isen powiedział o tym forum i razem zrobilismy mi konto z tego samego konta. Pomagał mi pisac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Tworzymy razem prawdę magii, więc wiadomo, że mamy podobne nazwy, i profilowe. Ja robiłem je w gimpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 (edytowany) Mój kolega Isen powiedział o tym forum i razem zrobilismy mi konto z tego samego konta. Pomagał mi pisac. Tworzymy razem prawdę magii, więc wiadomo, że mamy podobne nazwy, i profilowe. Ja robiłem je w gimpie. no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka? Edytowano Maj 9, 2015 przez Nadczłowiek Wanadu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Jaką godnosc? Nie wierzysz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Wierzę jedynie TVNowi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Koleżko, twe IP mówi co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 To nieprawda jesli on mi powiedział o tym to co? On mi pomaga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Pomaga Ci w trafieniu do Sztumy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Ja i on piszemy z jednego komputera. Niestety pomyliłem w jednym poscie "kompa" z "konta". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Przedstawia on obrazki z naszego swiata. Dałem mu ten jeden z nich, aby miał fajne profilowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Przedstawia on obrazki z naszego swiata. Czy mam przez to rozumieć, że jeden jest tulpą drugiego i piszecie z wonderlandu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Wasz świat powinien przeżyć Noc Św. Bartłomieja. Taka przyjacielska rada. Bardzo kulturalne święto. Istoty magiczne wręcz lgną do każdego, kto zna to święto, a będą oddane jeszcze bardziej tym, którzy wiedzą, jak świętować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Nie chce z tego powodu (multikonta domniemanego) afery. Wypieram się wszelkich zarzutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 A za Wołyń kiedy odpowiesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 O, co ci chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 ?????? O co ci chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Czy słyszałeś o magicznym rytuale? Podobno jeśli napiszesz :otaku : bez spacji przed dwukropkiem to uzyskasz dostęp do potężnych mocy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 O piękny przykład pisania z tego samego IP. Albo masz brata i piszecie z tej samej sieci domowej. Albo jest to perfidne multi. Za multikonta są poważne kary w postaci %% i banów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Czy nie chciałby pan porozmawiać chwilę o naszym panie i władcy, Lordzie Szatanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Nieeeeeeeeeeeee mam tego MULTIKONTA!!!!!!!!!! A więc przyszedłem do domu Isena i on powiedział mi o tym forum. Przedstawił je atrakcyjnie, więc założyłem konto. Teraz przygląda się tematowi i się dziwi dlaczego od razu taka afera. Tylko mi pomagał i uczył jak pisac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Nie do końca mi się chce w to wierzyć... Ale to moderacja globalna zadecyduje nad przyszłością tego tematu... i pewnie konta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imoen Svartheim Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Jutro napiszę ze swojego komputera na dowód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się