Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Witam! Tutaj możecie zadawać pytania skierowane do Discorded Whooves'a. Uh... A więc teraz tym mam się zajmować? Ghhh... To bezsensowne. Nie będę marnować czasu na takie nędznie istoty jak... Ekhem. Zachowuj się z łaski swojej, Doktorku. Ile razy mam ci jeszcze powtarzać żebyś tak do mnie nie mówiła?! Jasne, jasne. Ale się uspokój. Nie mam ochoty znowu sprzątać za ciebie jak coś rozwalisz w swoim "ataku złości". Chyba nie muszę ci przypominać o tym że ja też w każdej chwili mogę cię czymś trzepnąć i to porządnie? *przewraca oczami* A ty znowu gadasz od rzeczy. Jeszcze jedno słowo... Mniejsza z tym. W każdym bądź razie serdeczne zapraszam do zadawania pytań i od razu uprzedzam, uważajcie na niego bo dość łatwo się wkurza. Wiecie chyba co mam na myśli ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 *cichy dźwięk stukania jakimś metalowym przedmiotem o posadzkę, po chwili pojawia się chmura gęstego i białego dymu który po zniknięciu ukazuje postać dwumetrowego chłopaka* Dzień doberek Doktorze Niezgodny Kopytkowy. *szeroki uśmiech* Zadam ci kilka pytań, so be ready lad. Number Une. Co jest Doktorku? Numer dwa. W zasadzie to co zrobiłeś Derpy? Wiem że jej przez to źle i uważasz że na to zasłużyła ale o co biega? Numer trzy. Jak się dogadujecie z Szeri? Numer cztery. Jeśli jesteś geniuszem to znaczy że potrafisz zbudować wąskostrąbulator? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 1. Usługujesz Dicordowi? 2. Słyszałam plotki, że jako ten ponury lubisz gruszki...czy to prawda? 3. Czemu już nie kochasz Derpy?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Nurtujące mnie pytania:1. Czy jesteś Valeyardem?2. W jaki sposób możliwe jest strzelanie z rewolweru za pomocą kopyt?3. Czy postać Ananty to interface telepatyczny TARDIS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 1.Jak Twoje relacje z Derpy?2.Masz jakiśch przyjaciół? 3.Co zobaczyłeś w Jaskini Prawdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts