Ampere Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Witam Ingressowców! Nie zauważyłam tematu o Ingressie a chyba ktoś tu gra, no więc jestem. Przede wszystkim: Resistance czy Enlighted? *Zielona tutaj* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soklovy Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Only Blue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Trochę grałem, ale nie miałem za bardzo z kim, a samemu mi się nie chciało ciągle biegać, aczkolwiek w lecie planuję znowu zacząć, tym razem z rowerem - będę bardziej mobilny i w ogóle lubię jeździć. Gram z jedyną słuszną frakcją, czyli Ruchem Oporu (niebiescy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Odkopię, niebieski here i ledwo zacząłem grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 Enlightened L9. Ostatnio wkurza mnie ta gra bo ciągle mi guardiany rozwalają... Nie mówiąc o tym, że moje komórka ma tak beznadziejny odbiornik GPS, że czasem muszę czekać kilka-kilkanaście minut zanim złapie sygnał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Enlightened L9. Ostatnio wkurza mnie ta gra bo ciągle mi guardiany rozwalają... Nie mówiąc o tym, że moje komórka ma tak beznadziejny odbiornik GPS, że czasem muszę czekać kilka-kilkanaście minut zanim złapie sygnał.Jak masz Androida, to pobierz GPSFix.Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Jak masz Androida, to pobierz GPSFix.Już kiedyś próbowałem tego typu programów i coś tam pomogło, ale niedużo. Mam procesor MTK - one mają gówniany układ GPS i dużo zrobić się z tym nie da z tego co wyczytałem. Dlatego przy następnym telefonie na pewno będę patrzeć na procesor... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Już kiedyś próbowałem tego typu programów i coś tam pomogło, ale niedużo. Mam procesor MTK - one mają gówniany układ GPS i dużo zrobić się z tym nie da z tego co wyczytałem. Dlatego przy następnym telefonie na pewno będę patrzeć na procesor...Najszybciej GPS łapie fixa na otwartym terenie, między blokami jest dość ciężko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts