Husarz Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Witam. Zowię się Husarz. W fandomie jestem od 2 lat ale jakoś nie było okazji żeby się przywitać na forum. Mieszkam w centrum Polski, skąd wszędzie daleko. Lubię słuchać muzyki ( ). Interesuję się historią (najbardziej okresem wojen Rzeczpospolitej w 17 wieku oraz II Wojną Światową). Moje hobby to animacja komputerowa, najczęściej 3d w Blenderze, ale jak trzeba to umiem obsługiwać Flasha. No i lubię jeszcze Gwiezdne Wojny oraz Władcę Pierścieni. Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez Husarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Witaj. Zadam Ci kilka pytanek. 1. Twój ulubiony gatunek filmowy? 2. Jakie książki lubisz czytać? O ile lubisz 3. Lubisz rysie? 4. Jakiej muzyki słuchasz? 5. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 6. Ulubiony antagonista? Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Witaj. Zadam Ci kilka pytanek. 1. Twój ulubiony gatunek filmowy? 2. Jakie książki lubisz czytać? O ile lubisz 3. Lubisz rysie? 4. Jakiej muzyki słuchasz? 5. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 6. Ulubiony antagonista? Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. 1. Science-Fiction. 2. Przygodowe związane z Historią. 3. Tak. 4. Generalnie każdej. 5. Vinyl Scratch. 6. Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Hej, hej, hej! Witam na forum! Mam nadzieję że będziesz się dobrze czuć w naszym towarzystwie! Hug na powitanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Witaj na forum baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? 1. Tak, lubię. 2. Discord jako ten zły . 3. Luna. 4. Jako jednorożca. 5. Ulubiony? "Five Score, Divided by Four", a z polskich to "W poszukiwaniu Dawnej Chwały" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Witamy w piekle miejscu zbyt dziwnym dla normalnych ludzi na forum! Bonus: pytania 1. Lubisz lisy? 2. Masz cokolwiek przeciw wielkiej i potężnej Serbii? 3. Czekoladki? Have fun. \ / Edytowano Czerwiec 9, 2015 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Witaj, have fun or... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się