Husarz 1 Report post Posted June 8, 2015 (edited) Witam. Zowię się Husarz. W fandomie jestem od 2 lat ale jakoś nie było okazji żeby się przywitać na forum. Mieszkam w centrum Polski, skąd wszędzie daleko. Lubię słuchać muzyki ( ). Interesuję się historią (najbardziej okresem wojen Rzeczpospolitej w 17 wieku oraz II Wojną Światową). Moje hobby to animacja komputerowa, najczęściej 3d w Blenderze, ale jak trzeba to umiem obsługiwać Flasha. No i lubię jeszcze Gwiezdne Wojny oraz Władcę Pierścieni. Edited June 8, 2015 by Husarz Share this post Link to post Share on other sites
Ryś Raindrops 135 Report post Posted June 8, 2015 Witaj. Zadam Ci kilka pytanek. 1. Twój ulubiony gatunek filmowy? 2. Jakie książki lubisz czytać? O ile lubisz 3. Lubisz rysie? 4. Jakiej muzyki słuchasz? 5. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 6. Ulubiony antagonista? Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. Share this post Link to post Share on other sites
Husarz 1 Report post Posted June 8, 2015 Witaj. Zadam Ci kilka pytanek. 1. Twój ulubiony gatunek filmowy? 2. Jakie książki lubisz czytać? O ile lubisz 3. Lubisz rysie? 4. Jakiej muzyki słuchasz? 5. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 6. Ulubiony antagonista? Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. 1. Science-Fiction. 2. Przygodowe związane z Historią. 3. Tak. 4. Generalnie każdej. 5. Vinyl Scratch. 6. Discord Share this post Link to post Share on other sites
Klawden 67 Report post Posted June 8, 2015 Hej, hej, hej! Witam na forum! Mam nadzieję że będziesz się dobrze czuć w naszym towarzystwie! Hug na powitanie? Share this post Link to post Share on other sites
Kamiiru 162 Report post Posted June 9, 2015 Witaj na forum baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Share this post Link to post Share on other sites
Husarz 1 Report post Posted June 9, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? 1. Tak, lubię. 2. Discord jako ten zły . 3. Luna. 4. Jako jednorożca. 5. Ulubiony? "Five Score, Divided by Four", a z polskich to "W poszukiwaniu Dawnej Chwały" 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lisica 98 Report post Posted June 9, 2015 (edited) Witamy w piekle miejscu zbyt dziwnym dla normalnych ludzi na forum! Bonus: pytania 1. Lubisz lisy? 2. Masz cokolwiek przeciw wielkiej i potężnej Serbii? 3. Czekoladki? Have fun. \ / Edited June 9, 2015 by Lisica Share this post Link to post Share on other sites
BrokenRC 67 Report post Posted June 9, 2015 Witaj, have fun or... Share this post Link to post Share on other sites