Littlepip Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Od kilku dni w przeglądarce safari jestem przekierowywany na dziwne strony typu: "głupi celebryci". Żadne rozwiązania które słyszałem nie przyniosły rezultatu. Nawet instalacja innej przeglądarki daje takie same kwiatki. Co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Jakie to są przykładowo strony? To dziwne, bo dopóki nie masz jailbreaka (a z tego co wiem to iOS8.3 nie ma jeszcze) takie coś nie powinno się dziać po stronie urządzenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 12, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Np taka strona Nic czego do tej pory próbowałem nie daje rezultatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Spróbuj przeskanować telefon pod względem adware. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 12, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Spróbuj przeskanować telefon pod względem adware. W jaki sposób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Programy do czyszczenia adware to jak antywirusy, jest ich pełno, wystarczy poszukać w google ( wpisać np. adware cleaner). Miałem taką samą sytuację ( tyle, że mój sprzęt posiada androida) i to pomogło ( nie wiem jakie aplikacje są na iOS bo z tego co wiem o różnorodność aplikacji na tym systemie to bieda, ale powinieneś znaleźć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
228km Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 Nawet nic nie skanuj. Zrób backup lub format iPhona,iPad czy co ty tam masz Albo... Przeglądasz strony typu nekomaru gdzie z automatu odpalają ci sie reklamy których nie sposób zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 13, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2015 Robiłem dziś przez iTunes przywracanie systemu czy jak to sie zwie i jest nadal to samo. A przekierowywuje mnie ze stron deviantart i wiadomości wp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts