elektromaniek Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Właśnie ogrywam sobie ME 3 i dostałem już możlwość rozpoczęcia dodatku Citadel ale nie spotkałem jesze wszystkih dawnych toważy (Tali i Samara).Czy jeśli teraz rozpoczne to czy się nie pojawią?Może lepiej poczekac?Prosze o rade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Niektórych towarzyszy nie musisz spotykać. Przynajmniej Zaeed i Kasumi u mnie tego nie wymagali. Właściwie, to nawet mnie zaskoczyli, bo nie posiadam dlc z Kasumi, a odpaliłem sobie trójkę na sejwie z neta. Byłem świadom jedynie Zaeeda, tymczasem oboje pojawili się gdzie trzeba. O ile dobrze pamiętam, z Samarą było podobnie, jednak Tali potwierdzić nie mogę. << sam rozumiesz, nie dało rady się pospieszyć z DLC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts