Arceus Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 (edytowany) Witajcie kochani! Jak wiecie kilka drobiazgów się tu zmieniło, w tym obsada, przez co obrazek jaki wita przybyszów jest trochę nieaktualny. Jest na swój sposób piękny, prosty a jednak mówi o wszystkim, pamięta światłe chwile tego działu, jednak raz na jakiś czas trzeba tu coś zmienić. Plastycy mogą popisać się swoimi umiejętnościami. Pamiętajcie: głównym bohaterem ma być Discord, czy dacie mu garnitur czy strój pokojówki (nie polecam), czy umieścicie go w lesie w którym drzewa pną się korzeniami ku niebu, czy w pałacu jaki widzimy w tle obecnego rysunku to wasza sprawa. Pamiętajcie że ten rysunek witał będzie wszystkich przybyszów, więc dobrze by było gdybyście zaprezentowali 120% swoich umiejętności (których ja nie mam ) Wszelkie pytania tu, prace możecie dawać tu w spoilerach lub do mnie na PW. Czas macie od TERAZ do końca wakacji. Pośpiech zły doradca, więc macie dużo czasu Zatem. Pomysłów, miłego dnia i wesołego szerzenia chaosu! Przypominam że na zwycięzce, oprócz reklamy w tym dziale, czeka nagroda (szczegóły w ogłoszeniach) Edytowano Czerwiec 22, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Jakie mają być wymiary obrazka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 22, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Od 750 x 420 do 800 x 450 Obecny dla porównania ma 767 x 431 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Ok, dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Wstawiać go tutaj czy gdzie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 13, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2015 Można tu, można na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 (edytowany) http://i.imgur.com/qPw0HIz.jpg A oto coś co stworzyłem, dostałem natchnienia. Od razu wiedziałem jak to ma wyglądać i co to ma być. Edytowano Lipiec 13, 2015 przez Halik 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 13, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2015 Cóż no... fajne, i przesiąknięte chaosem, ale jednak na obrazek działowy szukam czegoś... poważniejszego :/ ech A była zabawa wprowadź chaos v1 i v2 i zero zainteresowania a tu taka gfajna praca na to by była no :( Może przywrócę tą zabawę :/ zobaczymy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 Więc powitanie musi być, bo to było by nieuprzejme tak gości nie powitać Może jeszcze gdzieś znaleźć się informacja typu "Avatar: Arceus" Jeśli zaś chodzi o podpis to spokojnie, już ja tu zwycięzcy reklamę zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 A do kiedy tak właściwie? Bo chciałam jeszcze wziąć udział, ale nie wiem, czy zdążę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 10, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2015 Do 1 września albo dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 To ja pewnie jutro albo dzisiaj wstawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 10, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2015 EkhemMasz czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Może i nie ma tu nieskończonej ilości chaosu, ale na obrazek działowy może jest ok. I tak trochę dziwne. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 10, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2015 Pierwsza (nie licząc żartu pewnego czołgu) praca, zobaczymy czy to ta będzie przybyszów witała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 18, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2015 (edytowany) Wbrew pozrom tak dużo czasu nie macie. Jest 18 Sierpnia, a do 31 macie czas, czyli jeszcze 13 dni. Zatem terminu pilnujcie bo 2 miesiące to i tak sporo. Edytowano Sierpień 18, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No wreszcie znalazłem trochę czasu i co ważniejsze, motywacji aby się za to zabrać. Leci!https://lh3.googleusercontent.com/-sT0VwqaDuBw/Vdch2HEBbFI/AAAAAAAADs4/jVLMu3vUh5k/s912-Ic42/PNG.png 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 To jest to. Macie jeszcze tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 27, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2015 Ostatnie dni na nadesłanie pracy. Kto ma mi coś do pokazania niechaj pokazuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 10, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Czas minął.10 dni temu Januszu Przepraszam, zgubiłem komendę na kolorek Discorda i... Sami widzicie. Z drugiej strony to nawet dobrze, gdyż automatyczny to 2 kolory w jednym, nieustanna zmiana, esencja chaosu i nikt się doczepić nie może że oczy bolą Co jest chaosem ustalam ja, nie mniej jednak widząc twoje daremne próby odgadnięcia komędy przystanę na to... Na razie.Och, dziękuję :3 Czas miną. >:) A no tak, czas minął i trzeba ogłosić wyniki. Powiem, że każda praca była fajna, przyjemna dla oka, a co ważniejsze to nie jest kilka pikseli w internecie, to jest Wasza praca, dzieła grona wspaniałych ludzi. Za wszystkie serdecznie dziękuję, ale jak to mówią zwycięzcą może zostać tylko jeden z Was. A kto? *werbel*Discordzie, czyń honoryNimniejszym mam zaszczyt powiadomić Was iż zwycięzcą zostaje... *dramatyczna pauza* Serey.Gratuluję, twoja praca witać będzie gości. Wszelkie nagrody i inne honory wręczę Ci kiedy admini oddadzą mi te kompetencje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts