Acey Summers Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Tak więc zdecydowałem się pokazać swoje "prace" x3 dopiero zaczynam, tak więc być jak najsurowszym jak się da muszę wiedzieć, co mam poprawić x3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 nieźle wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Następny giftart - zajął mi ponad dwa dni roboty :C ale moim zdaniem super wyszedł 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Jak na początek to jest bardzo dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Przydałaby się jakaś konstruktywna krytyka xD Wiecie, co mam poprawić itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Na dobry początek popraw anatomię - pyszczki kucyków są trochę nieforemne. I nie wal tak grubych konturów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Lipiec 3, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2015 Dziękuję za opinię, popracuję nad anatomią, szczególnie nad pyszczkami, które mi sprawiają największy problem -.- Następny art Na urodziny znajomego x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Lipiec 4, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2015 MJ w wersji Poniakowej? Smooooth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 Nikt pewnie nie chce na to patrzeć, ale co tam, spamuję dalej xD Poniez - 2D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się