Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 >Downloading 0kB/6028kB>Downloading 1268kB/6028kB>Downloading 6027kB/6028kB>Downloading 6028kB/6028kB>Downloading Complete!Logo dam później... Turniej Counter-Strike 1.6 na forum:Rozgrywki będą w normalnym trybie 5vs5 / 3vs3 / 2vs2 w zależności od ilości osób które się zapisały, można to jeszcze później ustalić. Gramy 3 Mecze do 12 punktów, każdy na innej mapie, najlepiej jak najwięcej rozgrywek. Co do map to raczej tylko te podstawowe: - cs_italy - de_cbble (może się zmienić) - de_dust2 - de_inferno - de_nuke - de_train - de_vertigo (może się zmienić) Planowana data rozpoczęcia: od 22 Lipca do 8 Sierpnia, zależy od sytuacji. Pierwszego Lipca wyjeżdżam a tam będę przeważnie na telefonie. Jak się zapisać? - Wyślijcie do mnie wiadomość prywatną na forum, co do grup: Maksymalnie dwie osoby na jeden zapis. Więcej informacji wkrótce. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Minish, skoro 22 lipca już blisko, to może podasz jakiekolwiek informacje co do zespołów, godzin, terminów etc.? Link do komentarza
SnuJ Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Minish był ostatnio 30 czerwca jeszcze się okaże, że nie będzie organizatora tego turnieju Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 1, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2015 (edytowany) Tylko jedno zgłoszenie, chyba nic z tego turnieju, raczej sam nie będzie na sam walczył... Czekam do 8 Sierpnia, jeśli nie uzbiorę min. 4 ogółem to rozwiązuję event na dobre. @Yax Mam zamiar zmienić, chciałem też coś dodatkowego zarzucić, ale jeśli nie będzie uczestników to: DUPA WIELKA i wtedy nie będzie nic... @Snuja Masz kiepskie info skoro nie wiedziałeś o moim wyjeździe Edytowano Sierpień 1, 2015 przez Minish. Bohater Burzy Link do komentarza
Maffle Fluff Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Hej czy kiedykolwiek będzie organizowany turniej z CS:Source albo League Of Legends? 1 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 10.01.2016 at 15:39 Kodakun napisał: Hej czy kiedykolwiek będzie organizowany turniej z CS:Source albo League Of Legends? Odkop roku... @Decaded @Siper @Zegarmistrz (przepraszam za zawołanie jak ktoś nie chciał) - przenieście to do archiwum/kosza, proszę... Link do komentarza
Siper Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts