Nightmare Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Reaktywacja tematu z Ocetami! Ocet? Gdzie? Mam ciasto do zrobienia. Ocet w sensie OC. Phi! To mów, co tam chcesz, ja idę kupić ocet. W każdym razie, tutaj wklejamy OC związane w jakiś sposób z Changeą. Pierwszy z wstawionych przeze mnie to Dziurka, OC z mojego fica, a także pupilek naszej Królowej: Stary obrazek by Symphony Drugi to znany i lubiany kucyk imieniem Fluffle Puff. Też wierny przyjaciel Chrysalis. A wy? Macie jakieś Ocety związane z Changeą? Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) To był chyba Snowflake ale nie pamiętam księżniczka Amanita, młodsza siostra Chrysalis. Papillon? Changea (formalnie w serialu o niej mowy nie ma, może i nie postać, ale i tak twórczość fanów ) Sprostowanie faktów: Fluffle puff powstała jako OCek samodzielny nie związany szczególnie z żadną postacią (no może trochę Twi bo początkowo mieszkała u niej) Jej przygoda z Chrysalis teoretycznie miała nie istnieć (zapewne od zawsze miała być taka mieszanka że luka uroczości i masa zła będą pod jednym dachem i sądzę że od tego miała być Marksaline, ale Chrysalis była szybsza) To w sumie zaczęło się od pytania i widocznie widok królowej podmieńców wtulonej w różową kulę futra i miłości spodobał się ludziom i tak zostało. (uwaga nie OC, ale fajne ) Do legend przejdzie "Wypłosz" Miłego dnia Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts