pepeh Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Myślę,że to dobry pomysł aby wszystkie piosenki o Fluttershy były w jednym miejscu.Może dzięki temu ktoś z Was nie będzie musiał przeszukiwać YouTube. Na start oczywiście wszystkim Wam znane lub w większości: Mandopony-Kindness Spoiler Edytowano Luty 22, 2016 przez Hoffman 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Klasyk 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Taki temat w dziale juz istnieje. Jednakże, widzę, że odświeżanie wiele daje , więc bumpuję temat, a poprzedni pójdzie do archiwum. Dzięki za wkładanie życia w ten dział. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2015 (edytowany) O to nawet nie wiedziałem,że jest sorry . A skoro już tu jestem. ForestRain-Flutershy 4everfreebrony-she's so shy Edytowano Lipiec 30, 2015 przez pepeh Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Gdy słuchałem tej piosenki pierwszy raz to płakałem. Cudowne uczucie... napisy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Twitch-Flutterborn Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Może troszkę odświeżę ten temat ?? Znam kilka ładnych piosenek z Fluttershy Spoiler Spoiler Spoiler 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Uzarewicz Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Nie raz płakałem jak zobaczyłem jej wielkie niebieskie oczy w których nie odbija motyl piękny widok 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts