Pawlex Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Pewnie już paru tutaj weteranów (albo i nie) słyszało że powstaje już kolejna część naszej ukochanej Amnezji Nie stety albo stety ta część nie jest bezpośrednią kontynuacją mrocznego obłędu. Główny bohater to niejaki Oswald Mandus który będzie próbował rozwikłać zagadkę tytułowej "Maszyny dla świń". Więc co o tym sądzicie? Czekacie? Kupicie, ściągniecie, zagracie, czy może schowacie się pod stół?? Dam jeszcze trailer dla tych, którzy za bardzo mi nie wierzą http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4CagMNLxa9M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Kupić zapewne kupię, ale czy przejdę, to już inna sprawa. Nie przeszedłem jeszcze pierwszej części A szkoda, bo gra jest naprawdę dobra, niestety to ja cykorem jestem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nie będzie już Daniela ? :O Czyli nie polubię tej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Kupić zapewne kupię, ale czy przejdę, to już inna sprawa. Nie przeszedłem jeszcze pierwszej części A szkoda, bo gra jest naprawdę dobra, niestety to ja cykorem jestem ^^ niejesteś sam ja ledwo co mogę oglądać Let's Play z tej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 2, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nie będzie już Daniela ? :O Czyli nie polubię tej gry Mi też będzie Dania brakować :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Kolejna część Amnezji? EPICKO!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Zapowiada się ciekawie... Też nie przeszedłem pierwszej części, ale nie, że mnie straszy, a że dobijają mnie ciemności i braki oliwy, heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Kupie kolekcjonerkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 gierka zapowiada się bardzo dobrze, będzie mi szkoda Daniela ale nowy bohater może być nawet lepszy. pożyjemy zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts