Kuracyja Napisano Sierpień 31, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ktoś da mi link do tej strony ?Wszystko zostanie podane 05.09, już pisałem...Dodatkowo - trochę OT - na Warszawsko-Krakowskim będzie prelekcja dot. KopytTV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wszystko zostanie podane 05.09, już pisałem...Dodatkowo - trochę OT - na Warszawsko-Krakowskim będzie prelekcja dot. KopytTV.Kiedy dokładnie? Bo na planie jej nie widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ahhh... Z chęcią bym pomógł ale nijak nie mogę...Może ,,gościnnie" albo wyjątkowo się ,,zaczepię" na chwilę, (lokalna sonda, ankieta itp. To nie głupi pomysł ) Jednak życzę powodzenia, trzymam kciuki, (jakby coś to mogę pomóc, mam możliwości, głos, chęci ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 31, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Kiedy dokładnie? Bo na planie jej nie widzęPonieważ Littlepip poinformował że raczej go nie będzie (i jego prelekcja o Technice w Equestrii wypadnie), to Wlocz - od którego mam info - zaproponował mi prelekcję. EDIT 01.09: zmiana w wymaganiach Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez Prynces Kura :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 6, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2015 Przepraszam za post pod postem.Mimo tego, co powiedziałem na WKPI, opłat za reklamy nie będzie (gdyż dopieprzy się skarbówka). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Strona jak była brzydka, tak brzydka pozostała. Jest mi smutno :c 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 3, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2015 Ogłaszam drugą rekrutację do KTV. Wolne miejsca: streamer (min. 15 lat/po mutacji, umiejętność obsługi programu do montażu filmów oraz OBS-a) reporter lokalny (min. 15/po mutacji, możliwość poruszania się po okolicach miejsca zamieszkania, posiadanie kamery do nagrywania filmów [chociaż od biedy kamera w telefonie też się nada , nie ma obowiązku pokazywania twarzy] Na zgłoszenia standardowo czekam pod mailem [email protected], jak i na PW na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda B Napisano Grudzień 3, 2015 Share Napisano Grudzień 3, 2015 Kuracyja widzę prowadzi do wznowienia audycji. Bardzo mnie ten fakt cieszy. Mam nadzieję, że zgłoszą się chętne kopyta do pomocy (pomogłabym, ale co ja mogę? Trzymać kciuki za wytrwałość projektu. Chwila, kucyki nie mają jak, przecież brak im dłoni ). W każdym razie naprawdę dopinguję doprowadzenia KopytTV do świetności rozmiarów całego fandomu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) EDIT 23:09 Data podana wyżej nie obowiązuje. KopytTV zakończyło działalność 20 sierpnia 2016 o 23:01. Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się