Simplistic Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ładna grzywa, tylko te słuchawki (słuchawki c'nie? ) mi się nie podobają, ale po za tym wszystko na 5+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 25, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2015 Przyznaje że tamten rysunek jest przerysowany ,ale tak mi się spodobał że nie mogłam się powstrzymać, więc przepraszam jeśli kogoś uraziłam Tym razem rysunek nie jest przerysowanyhttp://1.bp.blogspot.com/-5qJL5PmWgdI/VdypYtqmgNI/AAAAAAAAABo/ZMi5FU9U-8I/s1600/20150825_194313.jpg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Jeżżuuu jakie to słodkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 C™ Najlepsza marka słuchawek Ale tak serio to wyszło super ^^ może minimalnie tylko by to ucho wypadało zarysować bo nie wiadomo do końca czy te słuchawki je wessały czy co Nauszne raczej nie zanikną całe kucowe ucho. Ale tak to super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Piękny portrecik~ Luna ma na nim niesamowicie słodki pyszczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 29, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2015 Kolejne dwa rysunki i co sądzicie którą techniką najlepiej , czarne kontury , samym ołówkiem bez kolorowania , czy ta technika 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Z pewnością ta technika!Fluttershy wyszła wspaniale Rainbow prawie ale chyba o czymś zapomniałaś Bez skrzydeł ciężko się lata a i tak to wygląda jak tą tęczą no wiesz...Fajny pomysł tylko dorób te skrzydła Fluttershy supcio! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 29, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2015 faktycznie , wzięłam popatrzałam na rainbow i myślę sobie że czegoś brakuje , ale nie wiedziałam czego , a to skrzydła za chwile poprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Wow. Podoba mi się, bardzo. Czekam.na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Sierpień 29, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2015 a , więc skrzydła są 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Moje życie jest kompletne, mogę umrzeć w spokoju 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Wspominałem już, że Twoje rysunki są piękne? Można prosić coś z Lyrą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 No teraz supcio wygląda ^^ Zatwierdzam że i Dashie i Flutter wyszły super (dzikie rymy)Skoro proszą o Lyrę to może i Bon Bon dorzuć do tego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Wrzesień 12, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Przepraszam że tak późno ale po prostu nie miałam czasu I na koniec Lyra i Bon bon jak prosiliście ,macie jeszcze jakieś propozycje co moge narysować 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Twoje rysunki są piękne! A może teraz jakiś ogier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Bardzo ładne rysunki Zgodze się, jednak nie mogę się napatrzeć na Lyrę na ostatnim rysunku czy to język, czy to otwarty pyszczek . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Październik 1, 2015 Autor Share Napisano Październik 1, 2015 Zgodze się, jednak nie mogę się napatrzeć na Lyrę na ostatnim rysunku czy to język, czy to otwarty pyszczek . miał być otwarty pyszczek , lecz nie wyszedł A oto kolejne rysunki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Październik 16, 2015 Autor Share Napisano Październik 16, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Piękna ta Luna~ Ślicznie narysowana, ładne cienie. Tylko ciemna postać za nią ma jakoś dziwnie ustawione oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Widzę twoje rysunki zaczynają nabierać głębszego sensu, to dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunabella Napisano Październik 30, 2015 Autor Share Napisano Październik 30, 2015 A oto kolejny rysunek , troche dziwnie mi wyszedł ale jak już narysowałam to pokaże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się