Emily Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 (edytowany) Konkurs "Na skrzydłach losu"Serial będzie trwał jeszcze długo, a podczas niego wiele się może zmienić. Ale tym razem nie o serialu, tylko o dalszej przyszłości. Kim będzie Rainbow Dash? Może będzie w Wonderbolts'ach, a może będzie mieć rodzinę? Z kim? To zależy od was!W tym konkursie chodzi o dowolne przedstawienie Rainbow w przyszłości. Dowolne, czyli może być to rysunek, krótkie opowiadanie, a nawet zlepek wektorów z tłem! Może być to wszystko, byleby przedstawiało przyszłość Rainbow.Kilka zasad:ZAKAZ gore, clop i r34.W pracy musi być Rainbow i ewentualnie inne kucyki.Limit słów to... Dobra, nie ma limitu.Dozwolone tagi: Slice of life, Comedy, Adventure. Więcej nie potrzeba do opowiadania na ten temat. Jeśli komuś jednak bardzo zależy, może się ze mną skontaktować.Opowiadania proszę zamieszczać na Google Docs.Jakakolwiek korekta jest zakazana i grozi zdyskwalifikowaniem.Prace proszę o umieszczanie w temacie lub wysyłanie na PW.Opowiadania mają mieć dostęp niepubliczny.Czas na wysyłanie prac:Do 14.09.15 23.59Powodzenia! Edytowano Sierpień 22, 2015 przez Emily Vans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Czyli wiersz też może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Tak, wiersz! To tego typu szukałam. Pewnie, że może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 Nikt? Przedłużyć termin lub coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Zasada jest taka. Prace będą przychodzić 14.09.15. Tak mi się zdaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 O 23.58? Bywa tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Jeśli początek nowego roku szkolnego nie będzie taki wyczerpujący jak zawsze, to coś na pewno narysuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Wypadałoby mi wziąć się do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 (edytowany) Czy mogłabym poprosić o przedłużenie terminu? Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez Velvie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Czy mogłabym poprosić o przedłużenie terminu? Dołączam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Dobrze. Czas powiedzmy do... 21. Wyrobicie się w tydzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Na pewno Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Ile osób musi wziąć udział by konkurs się odbył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Wrzesień 19, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Wypadałoby, żeby chociaż trzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Okey, zgłaszam się. Myślę, że się wyrobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Wrzesień 19, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Jak coś, to spokojnie mogę odrobinę przedłużyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Teraz dopiero zauważyłem że jest taki konkursik i też bym chętnie się do niego zgłosił ale też 2 dni tak w zapasie jeszcze by się przydały na rysunek jakby co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Wrzesień 20, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2015 O, bo to już jutro. Ostateczny termin to 27.09. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 No w 7 dni to myślę coś tam się uda porysować Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) Okay okay here we are!Udało mi się nawet zachorować dosyć poważnie więc znalazłem czas na szybsze wykonanie pracy Oby wam się spodobało! Mój poziom wciąż jest taki sobie/ujdzie ale postanowiłem dać coś od siebie :Rainbow Dash w dalszej przyszłości. Po dostaniu się do ukochanych Wonderboltsów Dashie po pewnym czasie odkrywa że nie jest to spełnienie jej marzeń. To co wydawało jej się celem jej życia okazało się być jedynie ograniczeniem jej umiejętności. Rainbow chciała pokazać na co ją stać i zachwycać inne kucyki jej umiejętnościami jednak codzienne występy w szeregach Boltsów nie pozwalają jej na rozwój i wykonywanie jej prawdziwego życiowego marzenia. Między młotem a kowadłem. Między marzeniem jej dzieciństwa a prawdziwym przeznaczeniem.Pozdrawiam http://frozentear7.deviantart.com/art/MLP-Rainbow-Dash-s-future-561817607Link do "mniej stratnej" jakości na mojego dA. Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez FrozenTear7 ༼⌐■ل͟■༽ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Oddaję swoją pracę :3 Mam nadzieję, że się spodoba ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 W 10 minut to napisałem. Kompletnie o konkursie zapomniałem, a jechać muszę i prędko nie wrócę.RozjemcaTo ona, to Rainbow DashSzybując po niebie wolnością upitaJak wiatr między szczytami, co pieśń nocy niesieNie na wietrze jednak się unosi i nie na skrzydeł swych sileOna, po prostu leciNa możliwości lot swój opieraNie spętana więzami wyboru, nie ograniczona przez powiewOna, pegaz który zaznał wolnościWięc, czemu lot jej jak łza i tylko smutek wyraża ?Gorycz sączy się jej spod powieki i radość...?Czyż, nie jest rozjemcą, czyż nie łagodzi sporów ?To Rarity i Applejack przybyły przyjaciółkę odwiedzićLecz na ich twarzach nie ma radości, zaduma jedynie swój obraz tworzyJedno słowo, zbyt wiele, gniew ryngraf swój przyodziałKły swoje w przyjaźń ich wbija i jak wilk rozrywa w strzępy.W oczach płomień, nienawiść podsycany słowemTym jednym, niewłaściwymLecz, jedno spojrzenie na Rainbow i pokój im przynosiRozjemczyni, co słowa nawet nie rzekła.Więc, patrzą znów kucyki w zadumie na RainbowNa miejsce, gdzie jej lot, wolność i sen początek miałyOna sama wie, iż mimo snu swojego lojalności dotrzymałaPatrzą więc, kucyki na dom jej nowyZ kamienia stworzonyTrwalszy od spiżu?Czas wypróbuje, rozjemczą mogiłęA na niej epitafium, co zapomnieć nie pozwala i rany otwiera i radość wzmagaRainbow DashBohaterka EquestriiElement LojalnościNajlepsza PrzyjaciółkaA ona lot swój zaczyna na nowo i nie wie nawet iż śni.W wolność swą przyodzianaW wolność która kłamieNieświadoma, iż kiedyś zbudzona zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Październik 3, 2015 Autor Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Pora na wyniki!Tak, wiem. Spóźniłam się. Przepraszam.Wszystkie prace były świetne i naprawdę było mi trudno wybrać, szczególnie że były trzy prace. Może następnym razem będzie lepiej.1 miejsce - VelviePiękne. Jedyne, co wyszło gorzej to pyszczek Soarina, ale praca bardzo mi się podoba. Świetne przedstawienie i wykonanie. Gratuluję.2 miejsce - FrozenTear7Wykonkonanie oraz opis świetne. Te skrzydła wyszły genialnie. Jedynie kopytka są odrobinę za chude, ale to moje wrażenie. Przecież ja rysuje gorzej... Gratuluję drugiego miejsca!3 miejsce - White HoodWiersz wspaniały, przedstawienie Rainbow Dash także. Świetna praca i bardzo mi się podoba. Edytowano Październik 3, 2015 przez Emily Vans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 My tym bardziej się spóźnialiśmy to nikt nie ma problemu Dziękuję za 2 miejsce w konkursie i gratuluję pozostałym uczestnikom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Gratuluję wszystkim uczestnikom - tylko szkoda, że było nas tak mało :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts