Cezar Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 (edytowany) Witam, nazywam się Adam mam 17 lat mieszkam w Opolu. Interesuje się informatyką i astronomią MLP oglądam od jakiegoś miesiąca i strasznie mnie wciągnęło wszystko co z tym związane. Na forum jestem od wczoraj i chciałem się przywitać Mam mój pierwszy rysunek nawet, jest w trakcie prac ale mogę się pochwalić bo nigdy nie rysowałem a chyba ładnie wygląda ^^ Narysowałem Derpy ponieważ jest to mój ulubiony kucyk (możecie napisać co mam jeszcze zmienić czy edytować po nie jest to wersja finalna) A z postaci pierwszoplanowych to chyba Fluttershy. To chyba tyle PS mógłby ktoś dać mi linka albo coś do pobrania tych obrazków co są na górze strony? Strasznie mi się spodobały Edytowano Sierpień 26, 2015 przez Cezar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Witaj, co sądzisz o życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Interesujesz się informatyką? W czym programujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Siemanko /)Spytam dlaczego najbardziej spodobały Ci się Derpy i Fluttershy? Czy jest to jakaś więź emocjonalna czy po prostu charakter postaci Ci się podoba?PS: Derpy na obrazku pewnie pulchniejsza po tych wszystkich muffinkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 (edytowany) Jaki jest twój ulubiony film? A serial? Anime? Najlepszy smak budyniu? Edytowano Sierpień 27, 2015 przez Dio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Witamy!1. Wolisz Twilight jednorożca czy alikorna?2. Ulubiony fic?3. Lubisz jakieś shippingi?4. Luna vs Celestia?To na tyle, baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano Sierpień 27, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2015 Interesujesz się informatyką? W czym programujesz?W niczym, to raczej zwykłe zainteresowanie, że ten temat podoba mi się bardziej niż inne, tak samo jak astronomia Siemanko /)Spytam dlaczego najbardziej spodobały Ci się Derpy i Fluttershy? Czy jest to jakaś więź emocjonalna czy po prostu charakter postaci Ci się podoba?PS: Derpy na obrazku pewnie pulchniejsza po tych wszystkich muffinkach Fluttershy za charakter, można powiedzieć że podobna do mnie ^^ A derpy dlatego że jest najładniejszym kucykiem Jaki jest twój ulubiony film? A serial? Anime? Najlepszy smak budyniu?Ulubiony film to chyba Piła (wszystkie części), a anime czy seriali nie oglądamBudyń waniliowy oczywiście Witamy!1. Wolisz Twilight jednorożca czy alikorna?2. Ulubiony fic?3. Lubisz jakieś shippingi?4. Luna vs Celestia?To na tyle, baw się dobrze! 1. Alikorn 2. Nie wiem za bardzo co to znaczy, jestem tu od niedawna jak pisałem 3. Nie czytałem4. Luna Od zawsze wolałem noc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się