Minos Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 (edytowany) Dzień dobry, panowie. Jestem Minos, i сhcę pokazać wyniki swojej pracy.Tutaj jest mój DeviantArt, jeśli podoba Ci się. Edytowano Sierpień 27, 2015 przez Minos 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Bardzo ładny art. Zazdroszczę talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Bardzo ładny nie mam narazie uwag. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 18 godzin temu PonySis15 napisał: Bardzo ładny art. Zazdroszczę talentu Weź przestań pisać z pogrubieniem, bo to denerwuje. W całym arcie niby wszystko OK, ale z drugiej strony coś dziwnego. Dom wygląda jakby za kwadrans miałby się rozwalić. To jest moja uwaga. Reszta fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Mogę pisać jak mi się podoba. Ale co do artu to muszę przyznać ci rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 To zrob lepszy wrzucik młody xddd dla mnie arcik git, Projekt Equestria może się do ciebie kiedyś odezwie @Minos xdd pzdr Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 22 godziny temu PonySis15 napisał: Mogę pisać jak mi się podoba Nie radzę. Przyjdą Mody i tyle będzie z Pisania "Jak mi się podoba" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 godzinę temu Siemowit Dash napisał: Nie radzę. Przyjdą Mody i tyle będzie z Pisania "Jak mi się podoba" Możesz przestać czepiać się o głupoty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Właśnie teraz PonySis15 napisał: Możesz przestać czepiać się o głupoty? Nie czepiam się o głupoty. Tylko daje dobre rady. Szkoda, że niektórzy tego nie zrozumieją. To jest tak jak ktoś spytał się np. Jak się czujesz, a ty byś odpowiedziała tak jak mi. Śmiało, zgłoś mnie do modów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 1 minutę temu Siemowit Dash napisał: Nie czepiam się o głupoty. Tylko daje dobre rady. Szkoda, że niektórzy tego nie zrozumieją. To jest tak jak ktoś spytał się np. Jak się czujesz, a ty byś odpowiedziała tak jak mi. Śmiało, zgłoś mnie do modów. Ok wiesz co przepraszam żle Cie zrozumiałam . Skończmy temat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Właśnie teraz PonySis15 napisał: Ok wiesz co przepraszam żle Cie zrozumiałam . Skończmy temat. O i to dobrze powiedziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 godzinę temu Siemowit Dash napisał: Nie radzę. Przyjdą Mody i tyle będzie z Pisania "Jak mi się podoba" Możesz przestać czepiać się o głupoty? Nie sap do młodego, bo dobre rady ci daje xddd pogrubiona czcionka, podobnie jak kolorowa jest zarezerwowana tylko dla administratorów/opiekunów działów ;pppp polecam przeczytać regulamin ;pppp Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Właśnie teraz Siemowit Dash napisał: O i to dobrze powiedziane Nie znam jeszcze tutejszych ludzi strony też nie do końca. Więc musisz mi wybaczyć mój brak chmm....orientacji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Nie sap do młodego, bo dobre rady ci daje xddd pogrubiona czcionka, podobnie jak kolorowa jest zarezerwowana tylko dla administratorów/opiekunów działów ;pppp polecam przeczytać regulamin ;pppp Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka No tak nie czytałam regulaminu . Mój błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Nie sap do młodego, bo dobre rady ci daje xddd pogrubiona czcionka, podobnie jak kolorowa jest zarezerwowana tylko dla administratorów/opiekunów działów ;pppp polecam przeczytać regulamin ;pppp Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka No tak nie czytałam regulaminu . Mój błąd. No spoko,spoko ale poczytaj xddd to jest pierwsze co zrobiłem, zanim zacząłem tu postowac ;p Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonySis15 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 2 minuty temu Mates napisał: No spoko,spoko ale poczytaj xddd to jest pierwsze co zrobiłem, zanim zacząłem tu postowac ;p Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Przeczytam obiecuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się