XANAXTHOUS Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 (edited) Tak sobie grzebałem w moim biurku, i oto znalazłem pudełko z Komórką Drzazgi: Teorią Chaosu, i pomyślałem sobie "Hej, pograłbym sobie w jakąś skradankę, a ta się idealnie nadaje." No więc wyjmuję grę z pudełka, instaluję i moim oczom ukazuje się tryb kooperacji. "Oho, pograłbym z kimś, ale będzie zabawa, ojej ojej." No więc pytam moich znajomków, ale niestety nikt nie posiada. Smutna twarz. No więc pytam tutaj, czy ktoś może miałby chęć . Skajpa nie wymagam, jednak przydałby się. Edited August 30, 2015 by Dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
OjtamOjtam Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Splinter Cell to jedna z moich ulubionych serii i chętnie pogram, ale na razie sesja mnie trzyma. Odezwę się w drugiej połowie września Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltiur2 Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Mogę zagrać, tylko musiał bym znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XANAXTHOUS Posted August 30, 2015 Author Share Posted August 30, 2015 To w razie co to informować. Najlepiej przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts