XANAXTHOUS Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) Tak sobie grzebałem w moim biurku, i oto znalazłem pudełko z Komórką Drzazgi: Teorią Chaosu, i pomyślałem sobie "Hej, pograłbym sobie w jakąś skradankę, a ta się idealnie nadaje." No więc wyjmuję grę z pudełka, instaluję i moim oczom ukazuje się tryb kooperacji. "Oho, pograłbym z kimś, ale będzie zabawa, ojej ojej." No więc pytam moich znajomków, ale niestety nikt nie posiada. Smutna twarz. No więc pytam tutaj, czy ktoś może miałby chęć . Skajpa nie wymagam, jednak przydałby się. Edytowano Sierpień 30, 2015 przez Dio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Splinter Cell to jedna z moich ulubionych serii i chętnie pogram, ale na razie sesja mnie trzyma. Odezwę się w drugiej połowie września Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Mogę zagrać, tylko musiał bym znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 To w razie co to informować. Najlepiej przez PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts