NieDobrotaKucykoffaxd Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) -Mag jesteś gotowa na pytania?-Pewnie-Dobrze? ... Okej zadawajcie pytania... OdpowiemyBez kolorów, jeśli można... BiP Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieDobrotaKucykoffaxd Napisano Wrzesień 13, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Dlaczego nazywasz się Mongolia? Czy twoi rodzice cię nienawidzą? Najeżdżasz konno na wsie zostawiając tylko zwęglone ofiary gwałtu i ograbione zgliszcza?1. A czy ja wiem? 2. Nie... Ale mojego brata tak3. Nie...? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Co to za odpowiedzi? Przyszedłem się bawić i uczyć, oddawaj moją kasę.Czy ty nie za dużo wymagasz od... wszystkiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Co to za odpowiedzi? Przyszedłem się bawić i uczyć, oddawaj moją kasę.To wstęp był płatny? Przecie ja nic nie...Znaczy, oddawać moją kasę za... za co bądź. Oddawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się