Sowenia Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Trochę się zmieniła moja lista odkąd napisałam ostatni post Na pierwszym miejscu nadal stoi Sombra, który jest moim królem i uwielbiam go~ Zaraz za nim miejsce zajął Sunburst. Taki uroczy nerdzik. Obok niego Stygian, słodki i ciekawy. No Whoovesowi się spadło na czwarte miejsce Poza nimi to nadal bardzo lubię Big Macintosha, ale Fancypants i Double Diamond stali mi się obojętni. Za to polubiłam Flima i Flama, gdy bardziej się im przyjrzałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 (edytowany) Naukowcy i Złe postacie. Czy ty chcesz zasugerować, że twoimi crushami są źli naukowcy? (Stygian był zły, a Macintosh to Macintosh jedyny argument do niego to Yup albo Nope) Edytowano Sierpień 17, 2018 przez Ano_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Sunburst! Jest wspaniały! Wygląd, sposób mowy i kojarzy mi się z kartą w Gwincie "I'm no mage!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Na pierwszym miejscu w konkursie na najlepszego ogiera equestri, jedyny prawdziwy król Sombra. Na drugim miejscu tęczowa głowa rodziny Dash, Ojciec Reinbow Dash(best dad ever). Na brązowy medal w rzucie żoną zasłużył Shinig armor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts