TalkativeCloud Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Jest to zabawa która polega na tym żeby przekonać RD by zrobiła daną rzecz z wami. Taka walka o przyjaciela. Celem jest zdobyć 3 punkty aby została waszym przyjacielem. Za część pierwszą jest 1 punkt. Pierwszym zadaniem jest przekonać Rainbow aby to akurat z wami poszła na lody. W razie niejasności o zasady czy rozgrywkę pytajcie sie. POWODZENIA! Edytowano Luty 1, 2016 przez Sosna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 - Hej Rainbow. Pościgamy się? Kto przegra stawia lody. Od autora: Przepraszam, że takie krótkie ale nie mam lepszego pomysłu.Od autora2: Nie do końca wiem o co chodzi w punktacji. Czyli jeśli przekonam RD żeby poszła ze mną na lody dostanę 1 punkt? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Wrzesień 28, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Nie do końca wiem o co chodzi w punktacji. Czyli jeśli przekonam RD żeby poszła ze mną na lody dostanę 1 punkt?tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Fake, rainbow dash nie je lodów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) rainbow dash nie je lodów Właśnie na tym polega trudność tego zadania. Trzeba ją przekonać. Edytowano Październik 8, 2015 przez Nubira Mysterious 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Właśnie na tym polega trudność tego zadania. Trzeba ją przekonać.no właśnie xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Proazę bez spamu.BTW, czy trzy punkty to nie za mało? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Październik 9, 2015 Autor Share Napisano Październik 9, 2015 BTW, czy trzy punkty to nie za mało?W sumie patrząc jak często ludzie to komentują to myślę czy jeden by nie wystarczył Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 - Rainbow! założę się że nie zdołasz zjeść bardzo zimnych lodów kiedy będę obok ciebie siedział! To jak? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Phi! Nie zrobisz knife game szybciej ode mnie. Zakład czy pękasz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Część pierwszą wygrywa Silicius +1 pktkontynuujemy konkursJest to zabawa która polega na tym żeby przekonać RD by zrobiła daną rzecz z wami. Taka walka o przyjaciela. Celem jest zdobyć 3 punkty aby została waszym przyjacielem. Za część drugą jest 1 punkt.Drugim zadaniem jest pocieszyć RD ponieważ jej żółw jest ciężko chory.W razie niejasności o zasady czy rozgrywkę pytajcie sie.POWODZENIA! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) Spokojnie kontynuować zabawę możesz w jednym temacie. Nie ma potrzeby zakładać nowego. Edit: Połączyłam tematy, proszę o nie zakładanie nowych do tej samej zabawy. Edytowano Październik 14, 2015 przez Emily Vans Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts