Ignis Vesper Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Nasze przyjaciółki ze znaczkowej ligi w końcu dostały swoje znaczki !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ano dostały, dostały, ale to już któryś temat o tym Wiem, też mnie ponosi z tego powodu, ale nie do tego stopnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Po pierwsze: Bez sensu, że znaczki z tym samym tłemPo drugie: Nie pasują kolorystycznie do nichPO trzecie: Fajnie, że dostały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Ech... Nie wiem czy wiecie. Ale TO, że Swetee będzie miała talent do muzyki[mówię tu o nutce w znaczku, choć nie oglądałem tego odcinka jeszcze. Z 5 sezonu], chyba już było wiadomo w odcinku z konkursem talentów. Kilka sezonów wstecz Ale... UKRADLI ZNACZEK NYX! Ona ma tarcze :( A co do kolorystyki, to chyba się też zgodzę. DO KITU :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts