Gość Ziemowit Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 - O nie kompletnie zapomniałam?- O czym Apple Bloom?!- O tym, że zaraz przegapię imprezę z okazji Urodzin Cukrowego Kąciku!!!!! Mogłeś mi o tym przypomnieć, a nie siedzieć cicho jak myszka!- Ale ja nie będę za tobą ciągle latał i ciągle ci we wszystkim pomagał! A planowania to ty powinnaś się nauczyć...- A nie moglibyście wy mi pomóc? Apple Bloom prosi o pomoc z organizacją! Waszym zadaniem jest napisanie jakiego dnia odbędzie się jakaś impreza.Np. 16 Grudnia Gala Grand Galopu, 24 Grudnia Wigilia Serdeczności, 6. Marca Święto Ponyville Daty możecie wymyślać, a imprezy nie muszą być koniecznie z serialu (ale mogą) Teraz zaczniemy tworzyć od Listopada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 21 listopad- Imieninki Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 24 listopada - Dzień Pestkoplucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 (edytowany) Co Dalej? Edytowano Październik 19, 2015 przez Ziemowit 04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 10 listopada- dzień jedzenia gruszekWysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 27 listopada - dzień czekoladowego ciastka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Czekam na wasze pomysły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts