NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Cześć i witam, moje imię Aleksander. Bronym jestem od 2 lat ale dopiero od niedawna zacząłem sie interesować tym co sie dzieje w fandomie. Moje hobby to: Militaria, ASG, STALKER, oraz kucyki. Słucham muzyki metalowej, lubie oglądać filmy wojenne, jestem przyjacielski i pomocny. Mam nadzieje poznać tu miłych i sympatycznych ludzi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Hejo! Jakie kuce lubisz?Celestia czy Luna?NNM czy Chrysalis?Discorda czy Tirek? Kot czy pies?Głupie i zabawne czy poważne i nudne posty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 Hejo! Jakie kuce lubisz?Celestia czy Luna?NNM czy Chrysalis?Discorda czy Tirek? Kot czy pies?Głupie i zabawne czy poważne i nudne posty?Luna, Chrysalis, Discord i lubie koty a posty mogą być jakiekolwiek ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Priviet /) Jestem Major Degtyarev z SBU wysłany do zony by zbadać przyczyny katastrofy operacji Tor Wody.Ciekawe zainteresowania,myśle że się dogadamy A teraz pytanka 1.Lubisz broń Rosyjską i Jugosłowiańską?2.Co sądzisz o Spec nazie i VDV?3.Grasz w Stalker Misery?4.Co sądzisz Wonderbolt?5.Lubisz Spitfire?Dziękuje za udzielę odpowiedzi i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Hej hej witamy na forum! 1. Ulubiony fan fic o ile czytasz?2. Ulubiony zespół? ^^Miłego pobytu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 Priviet /) Jestem Major Degtyarev z SBU wysłany do zony by zbadać przyczyny katastrofy operacji Tor Wody.Ciekawe zainteresowania,myśle że się dogadamy A teraz pytanka 1.Lubisz broń Rosyjską i Jugosłowiańską?2.Co sądzisz o Spec nazie i VDV?3.Grasz w Stalker Misery?4.Co sądzisz Wonderbolt?5.Lubisz Spitfire?Dziękuje za udzielę odpowiedzi i baw się dobrze 1. Kałasze oraz Makarovy zawsze na propsie2. Osobiście nie mam o nich zdania ale wole Specnaz bo ruskie3. Grałem w zew prypeci.4. Jak każda jednostka wojskowa ma swoją ekipe do pokazu to Equestria też ma swoją ekipe która robi bardzo zaawansowane manewry powietrze przez co są uważane za najlepszych lotników.5. Mój ulubiony myśliwiec z 2 wojny światowej ale jako kucyka też ją uwielbiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 Hej hej witamy na forum! 1. Ulubiony fan fic o ile czytasz?2. Ulubiony zespół? ^^Miłego pobytu!1. Fallout Equestria Project Horizons, Rainbow Factory, Cupcakes, trylogia silent ponyville, My little dashie, oraz Arachnofobia 2. Sabaton, Slipknot i Hollywood Undead :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 So watch my chest heave as this last breath leaves me Dobrze wiedzieć że nie jestem jedyny w HU klimatach Piona /)*(\Fan fici widzę bardziej horrorkowe klimaty też lubisz Ciekawe wybory ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 So watch my chest heave as this last breath leaves me Dobrze wiedzieć że nie jestem jedyny w HU klimatach Piona /)*(\Fan fici widzę bardziej horrorkowe klimaty też lubisz Ciekawe wybory ^^Znudziły mi sie wesołe historyjki oraz szczęśliwe zakończenia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 No siema.Widzę,że mamy trochę.Sabatonu sam słucham co do Slipknot to nie obiło mi się,ale Hollywood gdzieś kiedyś słyszałem o takim.Poleciłbyś coś z Hollywooda?Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 No siema.Widzę,że mamy trochę.Sabatonu sam słucham co do Slipknot to nie obiło mi się,ale Hollywood gdzieś kiedyś słyszałem o takim.Poleciłbyś coś z Hollywooda?Skąd jesteś? https://www.youtube.com/watch?v=bl0e5DrYLyY Day of the Deadhttps://www.youtube.com/watch?v=pdoIs1jZbCY hear me nowhttps://www.youtube.com/watch?v=-dma6gGhbHg Dead Bitehttps://www.youtube.com/watch?v=ocXjr9nPnvg We areJestem z Warszawy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 (edytowany) Cześć pytanka:Co sądzisz o NSDAP?Ulubiona broń?Ulubiona armia? Lubisz sport?Co sądzisz o polskiej armii?Grasz w gry? jak tak, to jakie masz ulubione?I to wszystko Edytowano Październik 18, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 Cześć pytanka:Co sądzisz o NSDAP?Ulubiona broń?Ulubiona armia? Lubisz sport?Co sądzisz o polskiej armii?Grasz w gry? jak tak, to jakie masz ulubione?Ulubiony zespół?I to wszystko 1. Co mam sądzić, nazistowska polityka2. M16A4, SCAR-H oraz M240B3. Jeśli sie liczy to GROM4. Lubie pływanie5. Uwielbiam Polskie Wojsko, ale nie ma tak silnej armii ani uzbrojenia jak inne kraje.6. TF2, Battlefield 4, LoE, Fallout 3 oraz New Vegas 7. Sabaton oraz Hollywood Undead :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Witaj miło poznać, a teraz może pytanko odemnie: Jaki jest Twój ulubiony sport? Życzę miłego pobytu na forum i wielu świetnych znajomych tu poznanych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Siemka, widzę, że lubisz ersofty Zajrzyj do tematu na forum http://mlppolska.pl/topic/4115-airsoft/Strzelasz się? Jeżeli tak, to jaką masz replikę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 19, 2015 Autor Share Napisano Październik 19, 2015 Siemka, widzę, że lubisz ersofty Zajrzyj do tematu na forum http://mlppolska.pl/topic/4115-airsoft/Strzelasz się? Jeżeli tak, to jaką masz replikę? Moje repliki to: G18, Rewolwer, M416 oraz AK-74 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się