Maklak2 Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Na tym forum nie ma działu dla kucyków ziemnych, a do działu Applejack też to specjalnie nie pasuje, więc wrzucam tutaj. Zrobiłem galerię zdjęć ze swojego ogródka z 2015 roku. Czy ktoś z grupy warszawskiej może uprawia własne warzywa, lub chce jakieś nasiona? https://www.dropbox.com/sh/8vaky56adjip3k2/AABUhUYtio5y1hz_aFue8RP0a?dl=0 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Nie jestem niestety z Warszawy, ale posiadam dwa ogródki Pierwszy i porządny to ogródek działkowy gdzie są drzewa owocowe, borówki, poziomki, truskawki, rabarbar, pigwa, winogrona, kiwi.... no dużo tego Wszystko utrzymane w kwiatkowym, ładnym wystroju. Drugi "udawany" ogródek to plantacje na balkonie Balkon spory więc stoją duże donice z pomidorkami koktajlowymi i dwoma rodzajami karłowatych, oraz ostrymi papryczkami które są tak duże, że boję się o wytrzymałość krzaczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Rozpocząłem hodowlę mięty. Tak, mięty. Czy znajdują się tu userzy którzy znają się na temacie? Niekoniecznie mięty - ogólnie hodowli roślin w doniczkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts