Wolf0507 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 undefined umm? Nie wiem co się stało.Skasował się post.Za chwile napiszę go od nowa. Ehh nie chce mi się pisać tyle od nowa. RaiderZ to gra mmorpg ,która jest w trakcie testów.Klucze do bety jak zdobędę to zrobię jakiś konkurs. Filmik rocka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Uch, wczoraj otrzymałem klucz do bety. I jak na razie to powiem, że kreator postaci jest dobry. Styl gry jest czymś między prawdziwymi non target'ami a mmorpg'iem. Gra się przyjemnie. Jednak dziś rano był chyba problem z serwerem gdyż nie możliwe było wejście do pierwszego dungeona - nie można było ukończyć questa. Jak to naprawią to wrócę do tego świata. Właściwie to zaraz sprawdzę. Mój nick Octavia - buduje pod healera. A filmik rocka (zważając na przedstawiony content) ssie. Coś bardziej sensownego : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja mam problem z tą grą. Wczoraj działała, ale dzisiaj po zalogowaniu nie pokazuje listy serwerów. Proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 OK, mi wszystko na europejskiej wersji działa dobrze. Bug został naprawiony i będę kontynuował grę! Ktoś ma ochotę ze mną pograć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Gdy loguję się na wersje europejską i wybieram serwer pokazuje mi się okienko z napisem "user not exist". Pomoże ktoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Na pewno używasz ID które dostałeś na mail? BetaXXXXX Ja przeszedłem pierwszą lokację i wrzucę kilka screenów : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Chyba wiem w czym problem. Beta-key miałem na wersji amerykańskiej więc na EU chyba nie zadziała :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Niestety nie zadziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 http://www.mmobomb.com/giveaway/raiderz-beta-keys <- tutaj można dostać klucze do bety. Sama gra jest całkiem fajna, ale walka wygląda wybitnie sztucznie, i, hm... nie czuć mocy. Wątpię, żeby zostało to poważnie zmienione do wyjścia, a bez tego będzie lipa, biorąc pod uwagę, że w grze chyba nie robi się nic poza mordowaniem mobów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Sama gra jest całkiem fajna, ale walka wygląda wybitnie sztucznie, i, hm... nie czuć mocy. Wątpię, żeby zostało to poważnie zmienione do wyjścia, a bez tego będzie lipa, biorąc pod uwagę, że w grze chyba nie robi się nic poza mordowaniem mobów. Czego oczekiwać od zwykłego MMORPG'a + system non target? W każdym razie przypadła mi bardziej niż taki Dragon Nest. Bardzo ciekawym elementem są bronie tymczasowe. Jak zobaczyłem że mogę podnieść działo i z niego strzelać to byłem zaskoczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Amerykańskie serwery w końcu działają Działają tylko nocą ;.; Może później naprawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts