Kinkie Pie Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Wcześniej Gdy zadano mi pytanie jaki gatunek lubię najbardziej nie odpowiadałam, bo nie miałam gatunku ulubionego. Ale teraz wreszcie mogę określić najulubieńszy rodzaj muzyki, jest to debilcore. Wbrew pozorom nie tworzą tego debile, do kreowania debilcore trzeba mieć łeb! C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 (edytowany) Nawet nie wiedziałem, że twórczość Gospela zalicza się do tego nurtu. O debilcorze nigdy nie słyszałem. Człowiek uczy się całe życie. Muszę jednak przyznać, że coś w tym jest i nie zdziwiłbym się gdyby inteligentne osoby słuchały takiej muzyki. "Wrzeszczeć" do mikrofonu też trzeba umieć. Edytowano Listopad 29, 2015 przez SpoXeT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinkie Pie Napisano Listopad 29, 2015 Autor Share Napisano Listopad 29, 2015 I takie teksty zgrabne pisać. <3 Gospel, 3oda kru, Bracia Figo Fagot, Zacier, i bezapelacyjnie i bezsprzecznie mistrz nad mistrzami Kabanos! <3x1k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rough Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 On 28.11.2015 at 0:27 PM, Kinkie Pie said: Wcześniej Gdy zadano mi pytanie jaki gatunek lubię najbardziej nie odpowiadałam, bo nie miałam gatunku ulubionego. Ale teraz wreszcie mogę określić najulubieńszy rodzaj muzyki, jest to debilcore. Wbrew pozorom nie tworzą tego debile, do kreowania debilcore trzeba mieć łeb! C: Jeżeli pisałaś poważnie, to nudzi się ludziom, że tak głupie nazwy na gatunki wymyślają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 28.11.2015 at 13:46 Kinkie Pie napisał: mistrz nad mistrzami Kabanos! <3x1k Bardzo dobry polski zespół rockowo-metalowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Skoro o tym mowa to prawdą jest że nie ma równego Gospelowi Helikopter, Realia wsi, Psychowizja, Norweski ogrodnik, W małej piwnicy, Krótka piłka .. balsam dla uszu Ale "Nienawiść" nie jest takie debilcore ale jest fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się