Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Evanescnece - amerykańska grupa muzyczna wykonująca szeroko pojętą muzykę rockową. Jeśli jesteś fanem Evanescence lub chcesz wyrazić swoją opinię. Zapraszam do pisania. P.S Uważaj,bo Unek rzuca telewizorami (ja). Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Mam ulubiony utwór Bring Me To Life i ogólnie polecam do przesłuchania Link do komentarza
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Mam ulubiony utwór Bring Me To Life i ogólnie polecam do przesłuchania Tak się składa,że mój też. ;d Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Dopisuje sie sie do listy fanow ulubiony kawalek to 1. Whisper 2. Sweet Sacrifice 3. Numb Link do komentarza
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Mogę słuchać tego cały dzień! Link do komentarza
Sabina Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Jak zaczynałam przygodę z nieco cięższą muzyką to właśnie zaczynałam od Evanescence. Mimo, że teraz słucham ich okazyjnie, to jakiś sentyment mam. Z tego co orientuję to wyszła nowa płyta... Szczerze, nie podoba mi się. Wolę o wiele gdy grali bardziej w stylu gotyckim. Wokalistka ma bardzo ładny głos, dość charakterystyczny. Poza tym jest też świetnym muzykiem (gra na pianinie). Moja ulubiona piosenka to "Lies" obie wersje. Polecam jeśli ktoś lubi lekkie, nieco gotyckie klimaty. Link do komentarza
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Forever You też jest fajne. ;d Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 ahh to są takie które nie mogą się znudzić,słucham tego od kilku lat i chyba coś ze mną nie tak skoro mam to jeszcze Link do komentarza
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Mi przez całe życie rodzicie chcą wmawiać,ze skoro słucham Evanescence, oglądam Harry'ego Potter'a w tym wieku to coś się ze mną dzieje. ;d Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 A co powiedzie na taki remix http://www.youtube.com/watch?v=ehbFYPrZUpc Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Kiedyś słuchałem tego nałogowo. No, ale byłem strasznym emo. Ulubiona piosenka, do której żadna się nie zbliża - Lithium. I Good Enough. I My Immortal. Ogólnie, te, w których nacisk jest na fortepian i wokal, bo nie oszukujmy się - reszta zespołu była najwyżej przeciętna. Amy Lee ich ciągnęła, do czasu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja aktualnie słucham Bring Me To Life i Forever You codziennie. Reszty słucham tylko czasami. Whisper Lyric : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dcJUNajLMYA&feature=fvwrel Taking Over Me/Lyrics : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=d1W68t81IY0 Stamp : Link do komentarza
Fallenleaf Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Mój ulubiony album Evanescence - Origin, ulubiony utwór - Lies ( ) Szczerze wolę piosenki z mocną gitarą i perkusją, niestety ciężko o dobre od odejścia Bena Moody'ego. Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Ja kocham Bring Me To Life. ;3 Link do komentarza
Recommended Posts