Mates Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Poszło Wonszu! Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conquest Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Wypełniłem. Mam nadzieję, że opinia kogoś nowego też się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Poszło. Tylko czekam na wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Kiedy wyniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 8, 2016 Autor Share Napisano Luty 8, 2016 15 godzin temu Wlocz napisał: Kiedy wyniki? Kiedyś będą, pytanie tylko kiedy. Sam nie znam odpowiedzi na to pytanie, ale myślę, że jeszcze w tym miesiącu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Proszę bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Aaaaa--- ją też wczoraj zrobiłam, tylko zapomniałam napisać XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Luty 12, 2016 Share Napisano Luty 12, 2016 Cytuj Wyniki prawdopodobnie pojawią się pod koniec stycznia. Cytuj 00:09 sobota, 13 lutego 2016 (CET) Godzina w: Warszawa I jak? Możecie już podzielić się opracowanymi wynikami/opracować wyniki? Jest chociaż jedna osoba która na nie czeka, więc byłbym wdzięczny jeśli zrzucilibyście chociaż czyste statystyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Yay, wypełnione. Dziękujemy za współpracę. Gdzie mój lizak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 SpringHandy melduje że wypełnił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Nightmare Xeno też melduje że wypełnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 GDZIE MOJE WYNIKI??? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 6, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2016 Uwaga! Pracuję nam wynikami. Było z tym wiele perypetii, wyszło jak wyszło, ale robię. Miało to na początku wyglądać inaczej, ale już nie ma co się w to zagłębiać. Tak, wiem, że wyniki miały być 3 miesiące temu. Biorę pełną odpowiedzialność za tą obsuwę, moja wina, zawiodłem. Wyników w tym tygodniu nie będzie, gdyż piątek, sobotę i niedzielę mam całą zajętą przez Pyrkon, ale postaram się przed wyjazdem zrobić jak najwięcej, aby wyniki pojawiły się jak najszybciej. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 6, 2016 Share Napisano Kwiecień 6, 2016 5.12.2015 at 13:48 Wonsz napisał: Wyniki prawdopodobnie pojawią się pod koniec stycznia. hehe A mój fandub z Dixie pojawi się prawdopodobnie jutro xddd Nie, no Powodzenia @Wonsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Wrzesień 3, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Wiem, że do stycznia już niedaleko, ale tego 2017. W związku z tym powiedzcie mi proszę jedno. Mam wypuścić wyniki, te które opracowałem, czy nadal szukać kogoś, kto umiałby mi pomóc opracować wyniki? Chciałem podejść do tego kompleksowo, powyciągać z odpowiedzi tyle, ile się dało, ale wyszło to, że nie jestem socjologiem, ani nie jestem dobry w formułach Excela i zwyczajnie nie umiem poradzić sobie z pewnymi pytaniami i zależnościami między nimi. Obsuwa zrobiła się straszna, po części dlatego, że Irwin, z którym to robiłem zostawił mnie z tym samego w pewnym momencie. Jest mi strasznie wstyd za tak ogromną niesłowność, mam na dzieję, że osoby zainteresowane wynikami ankiety mi to wybaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Podaj to co już masz, wtedy może komuś zechce się to dopracować, jeśli nie to raczej nie znajdziesz eksperta samemu szukając... Opóźnienie kilku miesięcy równa się przeterminowawniu zebranych danych i wymagałoby ponownego przeprowadzenia ankiety. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się