Nightmare Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Wesołych świąt wszystkiiiiim! Tak, tak, wesołych... Noszę tą czapkę tylko dlatego, że jest wygodna... Wcale nie interesują mnie święta. Wcale. Ani trochę. Wcale a wcale. Tak, tak, wszyscy to wiedzą. Życzę pysznego jedzenia i bogatego podchoinkowego zaplecza! Szczególnie tego mojego... I widzi królowa? Teraz królowa się specjalnie przebiera i dekoruje komnatę, ale mój awatar jest od roku ten sam i nie ma potrzeby go zmieniać! To się nazywa lenistwo do potęgi nieskończonej... 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 To nie Święta! To Wigilia Serdeczności! xD A tak poważnie: tobie też Wesołych Świąt i całej administracji/opiekunom działów/regentom i wszystkim bez których to zajebi*** forum by nie istniało Pzdr! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 Dziękuję i wzajemnie oczywiście, jak i dla wszystkich forumowiczów. A teraz, trochę miłości od skromnego użytkownika, dla najlepszej królowej w Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 Wszystkiego dobrego dla ciebie i całej forumowej społeczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 W imieniu całej ekipy Wonderbolts,Pani kapitan Spitfire jak i Majora Degtyareva,chciałbym wam życzyć wesołych radioaktywnych świąt karpika z rzeki prypeć ,fajnych prezentów pod choinką i żebyście byli poprostu szczęśliwi Niech pierwsza gwiazda zaświeci dziś na niebie tak jasno jak czerwony las Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts